10 λόγοι για τους οποίους είναι περήφανος ένας Παρθένος!

Αγαπημένοι μας Παρθένοι, χρόνια σας πολλά. Είστε απ’ τους πιο παρεξηγημένους του ζωδιακού και πρέπει ν’ αποκαταστήσουμε τη φήμη σας.

Είστε ήσυχοι, διακριτικοί, ευγενείς, φιλοσοφημένοι, λεπτολόγοι, ρομαντικοί κι άκρως επικοινωνιακοί. Έχετε και ορισμένες ιδιοτροπίες, αλλά όλοι έχουμε, βρε αδερφέ, γιατί να εμμένουμε μόνο στις δικές σας. Είστε εξυπηρετικοί, γενναιόδωροι, απαιτητικοί και τελειομανείς. Προσέχετε το σώμα και το πνεύμα σας και σιχαίνεστε τα μικρόβια, τη σκόνη και γενικά την έλλειψη καθαριότητας. Κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν τις χάρες σας, γι’ αυτό μην ακούτε τι λένε. Τα λένε επειδή ζηλεύουν. Να καμαρώνετε, λοιπόν, που ανήκετε στον αστερισμό της Παρθένου.

Ακολουθούν 10 λόγοι γιατί να καμαρώνεις αν είσαι Παρθένος:

1. Γιατί είναι εργατικοί και προσγειωμένοι. Καταφέρνουν πάντα τους στόχους τους, αλλά ποτέ δεν υπερηφανεύονται για τις επιτυχίες τους. Συνεχίζουν αθόρυβα το δρόμο τους προς την κορυφή και σας πληροφορώ, την αγγίζουν.

2. Γιατί είναι ευγενείς και ρομαντικοί, αν και το κρύβουν πολύ καλά. Είναι οι τύποι που θα σου τραβήξουν την καρέκλα
Αγαπημένοι μας Παρθένοι, χρόνια σας πολλά. Είστε απ’ τους πιο παρεξηγημένους του ζωδιακού και πρέπει ν’ αποκαταστήσουμε τη φήμη σας.

3. Γιατί το σπίτι τους αστράφτει! Είναι νοικοκυρεμένοι και μάλιστα όπως λένε και οι μαμάδες μας «παιδιά για σπίτι». Όλα τακτοποιημένα, όλα στην εντέλεια, όλα μυρίζουν καθαριότητα και τα ρούχα μαλακτικό -εντάξει ούτε το οινόπνευμα ούτε τα απολυμαντικά λείπουν, αλλά καθαρίζουν σε βάθος, όχι μόνο όσα βλέπει η πεθερά, εσείς σουτ.

4. Γιατί είναι έμπιστοι φίλοι και πάντα διακριτικοί. Είναι εκείνοι που θα κρατήσουν μυστικό, κι ακόμη κι αν μαθευτεί από τη διακριτικότητά τους θα κάνουν ότι δεν είχαν ιδέα, ούτε το είχαν πάρει χαμπάρι. Είναι τυχεροί όσοι τους εμπιστεύονται τα προσωπικά τους.

5. Γιατί είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. Θα προσφερθεί να βοηθήσει τους γονείς του, το σύντροφό του, τη γιαγιούλα να περάσει το πεζοδρόμιο και όποιον βρεθεί στο δρόμο του. Ίσως είναι κατάλοιπο απ’ το προσκοπικό τους παρελθόν, γιατί πολλοί απ’ τους Παρθένους πολύ πιθανόν να ήσαν προσκοπάκια, ίσως πάλι πηγάζει από μέσα τους, ποιος ξέρει.

6. Γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο ευαίσθητοι είναι. Μπορεί να συγκινηθούν βλέποντας μια αισθηματική κομεντί, μπορεί και με το πρώτο «σ’ αγαπώ» του αγαπημένου τους. Κι όλα αυτά τα καμουφλάρουν πίσω απ’ το αυστηρό προφίλ τους. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες…

7. Γιατί είναι απ’ τους ανθρώπους που αν χρειαστεί να κάνουν οικονομία και να αποταμιεύσουν χρήματα για να αγοράσουν κάτι που ποθούν πολύ ή για να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι, θα τα καταφέρουν. Είναι ολογαρκείς και μπορούν να στερηθούν ανέσεις για ένα διάστημα, αρκεί να πετύχουν ό,τι έχουν κατά νου. Γίνονται στρατιώτες για ένα στόχο.

8. Γιατί είναι οι άνθρωποι της λογικής. Αν κάποιος χρειάζεται μια ψύχραιμη φωνή να τον συμβουλέψει, είναι ο άνθρωπός τους. Πιο αντικειμενική άποψη δε θα ακούσει. Έχουν εκείνο το χάρισμα να απομονώνουν την υποκειμενική τους άποψη και τα συναισθήματά τους και να βλέπουν μόνο το πρόβλημα και τη λύση -τους κρυφοθαυμάζουμε πολλοί γι’ αυτό.

9. Γιατί ερωτικά είναι διεκδικητικοί, παθιασμένοι και περιποιητικοί σύντροφοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν αγαπούν κάνουν τα πάντα για να βλέπουν τον άνθρωπό τους ευτυχισμένο.

10. Γιατί είναι πιστοί και δεν κάνουν εύκολα σχέσεις, απλώς για να πουν ότι δεσμεύτηκαν. Οι σχέσεις τους διακρίνονται από σταθερότητα και διάρκεια. Η σοβαρότητα για έναν Παρθένο, δεν είναι απλώς ιδιότητα, είναι μότο ζωής.

 

Πηγή: athensmagazine.gr

Σχετικά άρθρα