To νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ «περιοδεύει» από τις 26 Οκτωβρίου

Το νυφικό που θα φορούσε η Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό. Την ημέρα του βασιλικού γάμου η επιλογή της που φέρει την υπογραφή της Βρετανίδας Κλερ Γουέιτ Κέλερ, της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Givenchy, εντυπωσίασε.

Τώρα το νυφικό που έκανε πρωτοσέλιδα αλλά και η γαμήλια εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι θα είναι τα νέα εκθέματα στο Windsor Castle από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Στη συνέχεια η έκθεση με τίτλο ‘A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex’ θα μεταφερθεί στο Παλάτι του Holyroodhouse στο Εδιμβούργο από τις 14 Ιουνίου έως και τις 6 Οκτωβρίου 2019.

Η έκθεση αναμένεται να είναι μια ακόμη αφορμή για να θυμηθεί η Βρετανία το παραμύθι του Μαίου.

Η ανατομία μιας εμφάνισης

Ταυτόχρονα απλό και κομψό, το νυφικό τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της 36χρονης, με τη λαιμόκοψη που έφθανε έως τους ώμους, τα τρουά-καρ μανίκια, τη σχετικά κοντή ουρά και το μακρύ πέπλο με κέντημα.

Μετά τη γνωριμία της με την Κέλερ στις αρχές του 2018, η Μέγκαν, λάτρης της μόδας, επέλεξε να συνεργαστεί μαζί της γι’ αυτό το νυφικό με «αισθητική διαχρονική και κομψή», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον, της επίσημης κατοικίας του πρίγκιπα Χάρι.

Με την επιλογή της Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η νέα δούκισσα του Σάσεξ θέλησε να υπογραμμίσει την επιτυχία μιας «ταλαντούχας και παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας μόδας».Σύμφωνα με την επιθυμία της Μέγκαν, το πέπλο μήκους πέντε μέτρων ήταν κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Η νύφη πρόσθεσε επίσης δύο λουλούδια της επιλογής της, εκ των οποίων μια παπαρούνα της Καλιφόρνιας, πολιτεία από την οποία κατάγεται.

Η Μέγκαν φορούσε παπούτσια επίσης του γαλλικού οίκου Givenchy και μία διαμαντένια τιάρα του 1932 που της δάνεισε η βασίλισσα Ελίζαμπεθ Β’, η γιαγιά του Χάρι. Τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της ήταν του οίκου Cartier.

Όσο για τον γαμπρό, φορούσε στολή την οποία στόλιζαν στο στήθος ένα διακριτικό την πολεμικής αεροπορίας – που έλαβε ο πρίγκιπας όταν ήταν πιλότος ελικοπτέρων Apache στον στρατό – και ένα μετάλλιο που θυμίζει τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

https://www.instagram.com/p/BnDfvbGgm1o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα