Το άτομο που «έδωσε» την Αρτζέντο: «Ήταν μονόδρομος, δεν μπορούσα να το ανεχτώ»

Το άτομο που «παρέδωσε» στην αστυνομία τα επίμαχα μηνύματα με την Άζια Αρτζέντο, στα οποία η 42χρονη παραδεχόταν ότι είχε κάνει σεξ με τον Τζίμι Μπένετ όταν εκείνος ήταν 17 ετών, έλυσε τη σιωπή του εξηγώντας τους λόγους που το έκαναν να «καρφώσει» την πρώην φίλη του στις Αρχές.

Όπως αποκάλυψε η Rain Dove, η οποία δεν αυτοχαρακτηρίζεται ούτε ως γυναίκα (το βιολογικό της φύλο) ούτε ως άνδρας, η απόφαση να δώσει στην αστυνομία τα μηνύματα που της είχε στείλει η Αρτζέντο ήταν μονόδρομος, αφού δεν μπορούσε να ανεχτεί το γεγονός ότι η 42χρονη έλεγε ψέματα δημοσίως σχετικά με τη φύση των σχέσεών της με τον Μπένετ.

Η Rain Dove γνώρισε την Αρτζέντο μέσω της φεμινίστριας Ρόουζ ΜακΓκόουαν, με την οποία διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου σχετικά με την αποπλάνηση του Μπένετ το 2013 και την εξαγορά της σιωπής του με χρήματα που κατέβαλαν από κοινού η Αρτζέντο και ο τότε εραστής της, ο αδικοχαμένος σεφ Άντονι Μπουρντέν, η Rain Dove επικοινώνησε ανήσυχη με την ηθοποιό.

Στα sms που αντάλλαξαν, το μοντέλο δοκίμασε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η 42χρονη Ιταλίδα όχι μόνο παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με τον Μπένετ, αλλά αποκάλυψε ότι ο νεαρός της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του από τα 12 του χρόνια, και εκείνη δεν του είπε ποτέ να σταματήσει ούτε ενημέρωσε τους δικούς του.

Τα ενοχοποιητικά μηνύματα (που διέψευδαν την επίσημη δήλωση της Αρτζέντο περί «αθώας» σχέσης με τον 17χρονο) διέρρευσαν με κάποιον τρόπο στον ιστότοπο TMZ. Ομως η Rain Dove δηλώνει ότι δεν έκανε η ίδια τη διαρροή.

«Δεν έδωσα εγώ τα μηνύματα στο TMZ. Ήθελα απλά να ληφθούν υπόψη στη νομική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν έγινε προφανές ότι η Αρτζέντο δεν θα επέτρεπε στη δικαιοσύνη να κάθε το έργο της και στην αλήθεια να λάμψει, κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη επιλογή από το να μιλήσω. Διαφορετικά θα ήμουν συνεργός και θα στερούσα από ένα άτομο την ευκαιρία να πει την ιστορία του όπως συνέβη», δηλώνει η Dove.

Το μοντέλο, θέλοντας να είναι ειλικρινής με την Αρτζέντο, την ενημέρωσε σχετικά γρήγορα για το τι είχε κάνει. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση της Αρτζέντο ήταν να γίνει έξαλλη, ενώ αποκάλεσε και την πρώην φίλη της «τέρας».

Η ίδια ωστόσο εξηγεί ότι δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα ως προς την 42χρονη. «Δεν είμαι εχθρός της, ούτε εχθρός του οποιουδήποτε. Απλά πιστεύω ότι ο Τζίμι Μπένετ αξίζει να δικαιωθεί και θέλω να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες», λέει χαρακτηριστικά η Dove.

Μάλιστα, εκφράζει την ευχή να μπορέσει κάποια στιγμή η Αρτζέντο να ξεπεράσει αυτήν την κρίση και να επιστρέψει στον αγώνα της για την υπεράσπιση των θυμάτων κακοποίησης.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα