Μίλα του «βρώμικα»: Οδηγίες για… ντροπαλές

Αναμφίβολα, το σεξ είναι μια από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου. Κάθε είδος σεξ, κάθε στάση στο σεξ είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορείς να κάνεις ακόμα καλύτερο το σεξ που κάνεις, κάνοντάς το λίγο πιο πικάντικο!

Φυσικά, με τον όρο αυτό αναφερόμαστε στο να μιλάς λίγο πιο… προχωρημένα την ώρα που κάνεις σεξ, να λες δηλαδή τα λεγόμενα «ερωτόλογα».

Τι μπορείς να κάνεις, όμως, εάν θέλεις να μιλήσεις πρόστυχα στον καλό σου, αλλά ντρέπεσαι και δεν ξέρεις πώς να το κάνεις;

Παρακάτω, θα βρεις μερικές απλές και χρήσιμες συμβουλές για να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και να καταφέρεις να τον… ανάψεις για τα καλά!

  1. Μην το κάνεις εάν δεν θέλεις

Κακάτα ψέματα, με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται σε αυτή τη ζωή… Και να γίνει, όμως, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλεις. Οπότε, για να μην απογοητευτείς, εάν δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να το κάνεις μην το αποπειραθείς.

      2. Συζητήστε το

Καλό θα είναι, πριν μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις πρόστυχα στον καλό σου, να το συζητήσετε γιατί εάν δεν τον έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, ενημέρωσέ τον για να μην του έρθει πολύ… ξαφνική η μετάλλαξή σου σε πρωταγωνίστρια αισθησιακής ταινίας!

      3. Διαβάστε κάτι ερωτικό μαζί

Το να διαβάσετε μια ερωτική ιστορία μαζί ή να δείτε μια αισθησιακή ταινία είναι πολύ καλό, καθώς θα σας βοηθήσει και τους δυο να εξοικειωθείτε με το… άθλημα, αλλά και να πάρετε έμπνευση για το τι θα κάνετε αργότερα στην κρεβατοκάμαρά σας.

     4. Κάντε ζέσταμα

Για να ανέβει η θερμοκρασία μεταξύ σας, καλό θα είναι να ξεκινήσετε ανταλλάσσοντςα μερικά «καυτά» μηνύματα. Έτσι θα μπείτε και οι δύο σε πιο… ερωτική διάθεση και τα λόγια θα σας βγουν αυθόρμητα.

     5. Κάνε ένα σενάριο

Επειδή μπορεί να μην είσαι και τόσο καλή στον… αυτοσχεδιασμό, καλό θα είναι την ώρα του σεξ να αρχίσεις να του αφηγείσαι ένα σενάριο. Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στην ταινία που είδες πρόσφατα, αλλά στο να του περιγράφεις μια ερωτική στιγμή ή μια σέξι εικόνα που έχεις στο μυαλό σου.

     6. Γίνε περιγραφική

Πολύ βοηθητικό θα είναι και το να του πεις πώς είσαι τη στιγμή που μπαίνει μέσα σου. Αναστέναξε την ώρα που σε αγγίζει και μην διστάζεις να του εκφράσεις με λόγια το πώς αισθάνεσαι, δίνοντας έμφαση σε σημεία του σώματός σου. Μην ξεχνάς ότι στον έρωτα και τον πόλεμο, όλα επιτρέπονται.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα