Ο πρώην της Ωνάση παντρεύεται-Το bachelorette πάρτι της συντρόφου του Doda

Κεφάλαιο στη ζωή του αλλάζει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Ντενίζ Σεβέρο. Μάλιστα η αγαπημένη του οργάνωσε ένα μπάτσελορ πάρτι λίγο πριν από τον γάμο.

Η δημοσιογράφος που κέρδισε την καρδιά του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, αποδείχθηκε πολύ σκερτσόζα. Τύλιξε για τα καλά με τα φτερά του έρωτα, τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή της ιππασίας Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει το χρυσό διαζύγιό του και ο Ντόντα ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την αγαπημένη του, Ντενίζ, τον Σεπτέμβρη στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Vila Vita Parc Resort στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Τόσα εκατομμύρια πήρε, για να δώσει διαζύγιο στην πάμπλουτη Ελληνίδα κληρονόμο.

Το ζευγάρι είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, κάνει την μια επίσημη εμφάνιση μετά την άλλη, με την δημοσιογράφο να έχει γνωρίσει την κόρη του Ντόντα και να έχουν γίνει πια και καλές φίλες…

Isso merece um brinde @martini ???????????????? #issomereceumbrinde Photo @fernandafurlan_ph #martini #despedidadade #casamentodeedoda #denizedoda #mereceumbrinde #cheers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo????????☀️???? (@denizesevero) στις

Λίγο πριν το γάμο, η μέλλουσα νυφούλα, έκανε ένα bachelorette party υπερπαραγωγή σε γνωστό spa και διασκέδασε πολύ με τις φίλες της. Ντυμένη στα λευκά, απόλαυσε την κάθε στιγμή και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Meu coração está transbordando de alegria de ter pessoas tão especiais na minha vida. Juro me emociono só de pensar como amo minha vida, meu futuro marido @dodamiranda minha família e meu amigos! Muito feliz de reunir parte da mulherada para curtir o meu chá de lingerie. Ameiiiiii demais!!????❤️???????? Aos poucos vou postar os detalhes do meu chá de lingerie #despedidadesolteira #devaicasar #casamentode&doda #denizedoda Quero agradecer a todos os parceiros que me ajudaram Look @amirslama Jóias @adrianascarpellijoias @adrianascarpelli Make @neygarciamake Hair @jhonprado Espaço @aigaispa @fernandapinazo Fotógrafa @fernandafurlan_ph Presentes dos convidados @korresbr @euerikasantos Prosecco @martini Flores @andrepedrotti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo????????☀️???? (@denizesevero) στις

Σκληρό «πόκερ» το διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο δεν ήταν εύκολο, καθώς οι δύο πλευρές στάθηκαν απέναντι, προχωρώντας σε μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Ντόντα αν και είχε απαιτήσεις που άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια, τελικά αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό που διεκδικούσε.

Αυτό, βέβαια, το έκανε για να λάβει τέλος η διαμάχη και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του, βγάζοντας οριστικά την χρυσή κληρονόμο έξω από αυτή.

#tbt #bridesmaids #aigaispa #casamentodeedoda #bridesquad #denizedoda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo????????☀️???? (@denizesevero) στις

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα