Ποιος Χουντίνι; Η Χριστίνα Μπόμπα και οι φίλες της ισορροπούν στην επιφάνεια της θάλασσας!

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει μοναδικές στιγμές πριν το γάμο της με το Σάκη Τανιμανίδη στη Σίφνο. Ήδη όλες τους έχουν συγκεντρωθεί στο κυκλαδίτικο νησί και περνούν ξεχωριστές στιγμές, λίγο πριν τη μεγάλη μέρα.

Η μέλλουσα νύφη λοιπόν ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία με την ίδια και τέσσερις φίλες της να κάθονται κυριολεκτικά στην επιφάνεια της θάλασσας. Όλοι έμειναν άναυδοι με την εικόνα καθώς οι πέντε όμορφες κοπέλες φαίνονται να στέκονται ως δια μαγείας στο συγκεκριμένο σημείο.

All the singles ladies ❤️????‍♀️…for 2 more days… #sakischristina #weddingloading

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις


Κι όμως για το συγκεκριμένο τρικ υπάρχει εξήγηση και μάλιστα στο… βυθό της θάλασσας.

Υπεύθυνος για το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν άλλος από τον Σάκη Τανιμανίδη! Ο παρουσιαστής βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια, κρατώντας μία σανίδα surf. Εκεί επάνω έκατσαν τα κορίτσια, για την εντυπωσιακή φωτογραφία.

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε κι εσείς τη σκληρή πραγματικότητα πίσω από το λαμπερό κόσμο των φωτογραφιών του instagram! Ποιοι μοχθούν για να μπορέσουν λίγες άνετε ίνφλουενσερ να κάνουν το χαμογελαστό τους ποστ! Στο προφίλ της Χριστίνας Μπόμπα μπορείτε να δείτε το τελικό… κουλ ποστ, ενώ εδώ βλέπετε ξεκάθαρα πως βγαίνουν αυτές οι χαρούμενες φώτο. Να θυμάστε, λοιπόν, πίσω από κάθε χαμόγελο στο instagram κρύβεται ένας «ήρωας»!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δειτε κι εσεις τη σκληρη πραγματικοτητα πισω απο τον λαμπερο κοσμο των φωτογραφιων του instagram! ???? Ποιοι μοχθουν για να μπορεσουν λιγες ανετες ινφλουενσερ να κανουν το χαμογελαστο τους ποστ! Στο προφιλ της @chrismpo μπορειτε να δειτε το τελικο…κουλ ποστ, ενω εδω βλεπετε ξεκαθαρα πως????️‍♂️ βγαινουν αυτες οι χαρουμενες φωτο. Να θυμαστε, λοιπον, πισω απο καθε χαμογελο στο instagram κρυβεται ενας «ηρωας»! ???? #truestory #behindthecourtin #notallhereoswearcapes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Στα stories της η Χριστίνα ανέβασε και τα… backstage για την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή:peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα