Κόρη φίλου του η 22χρονη που κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό;

Μήνυση εις βάρος του Ζεράρ Ντεπαρτιέ κατατέθηκε τη Δευτέρα στην εισαγγελία της Εξ-αν-Προβάνς (νότια Γαλλία). Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις και ήδη από την Τετάρτη ξεκίνησε έρευνα για τον Γάλλο ηθοποιό.

«Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε επίθεση, οποιονδήποτε βιασμό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του, ο Ερβέ Τεμίμ.

https://youtu.be/YbUDrJI-Rtg

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», φρόντισε να συμπληρώσει ο δικηγόρος κάνοντας παράλληλα έκκληση για «μέγιστη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια με σεβασμό του δικαίου όλων των μερών»

Μηνύτρια φέρεται να είναι σύμφωνα με τη Le Parisien μία νεαρή ηθοποιός και χορεύτρια ηλικίας «γύρω στα 20» που είναι μάλιστα κόρη ενός φίλου του. Βάσει του δημοσιεύματος η ίδια εξήγησε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά δύο φορές από τον ηθοποιό «στο περιθώριο μιας ανεπίσημης πρόβας για ένα θεατρικό έργο».

Αυτό φέρεται να συνέβη στις 7 και στις 13 Αυγούστου στην κατοικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, προσθέτει η εφημερίδα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Le Parisien», η κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό είναι κόρη ενός φίλου του. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο «BFMTV» δήλωσε ότι ο πελάτης του γνωρίζει τη νεαρή κοπέλα αλλά «αρνείται οποιαδήποτε επίθεση, βιασμό ή εγκληματική ενέργεια σε βάρος της».

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ, Eρβέ Τεμίν, έσπευσε να δηλώσει επίσης πως ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πηγή που δεν κατονομάζεται,«η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της όταν αισθάνθηκε άσχημα για τα όσα έγιναν και τότε η μητέρα της την έπεισε να κάνει καταγγελία σε βάρος του».

 

Πηγή: peoplegreece.com ,  protothema.gr

Σχετικά άρθρα