Τανιμανίδης – Μπόμπα: Παντρεύτηκαν στη Σίφνο με εκατοντάδες καλεσμένους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου (1/9) ο Σάκης Τανιμανίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε στη Σίφνο -και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ.

Το νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη ειδικά για την Χριστίνα Μπόμπα ήταν όλο κεντημένο με πολύτιμα στολίδια και συνέχιζε με τούλι στο κάτω μέρος, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το πίσω μέρος, καθώς όλη η πλάτη ήταν ανοιχτή, με το σκίσιμο να φτάνει μέχρι το πλάι. Την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης ολοκλήρωσε το κεντημένο πέπλο, που έπεφτε αέρινα, δημιουργώντας μεγάλη ουρά και κρύβοντας την εντυπωσιακή της πλάτη.

???????????????? @chrismpo @sakiswp @lifomag @elinampo @vassia_kostara @yolanda___kalo @giotapapoula #christina #sakistanimanidis #sakischristina #sakiswp #chrismpo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOLLOW ❤️❤️????????????©️®️™️ (@_chrismpo_and_sakiswp) στις

Η νύφη έφτασε με φουσκωτό σκαφάκι στο εκκλησάκι όπου την συνόδευε ο πατέρας της, παραδίδοντάς την στον γαμπρό. Ο Σάκης Τανιμανίδης την πλησίασε, της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και οι καλεσμένοι τους καταχειροκρότησαν.

@elinampo @vassia_kostara @chrismpo @lifomag @elinampo @sakiswp @vassia_kostara #christina #sakistanimanidis #sakischristina #sakiswp #chrismpo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOLLOW ❤️❤️????????????©️®️™️ (@_chrismpo_and_sakiswp) στις

Εντυπωσιακή ήταν και η άφιξη του παρουσιαστή στην εκκλησία, καθώς περπάτησε στους δρόμους της Σίφνου χορεύοντας ποντιακά, με πλήθος καλεσμένων να τον χειροκροτεί. Ο γαμπρός προτίμησε ένα ασπρόμαυρο κουστούμι, όπως και οι φίλοι του, που τον συνόδευσαν στην εκκλησία.

Η δεξίωση έγινε στο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα