Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 03/09

ΚΡΙΟΣ: Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου…

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Όσο για εσάς τους Ταύρους που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, αυτό το διάστημα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, μπορείς να τις δώσεις σήμερα με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απογοητεύεσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και φλέρταρε όσους και όσες σε γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σου, σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μη βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μη ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Εάν είσαι μόνος σου μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε τη στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στη σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα, φίλε Παρθένε, και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Σε εσένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στην ζωή σου, η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη και είναι στο χέρι σου να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις αλλά και προσκλήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί πολύ σύντομα θα συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Μην έχεις συνέχεια στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, αλλά αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να ασχοληθείς και να νοιαστείς πραγματικά για το σύντροφό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Η ημέρα σε ευνοεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Εσύ, φίλε Αιγόκερε, που δεν είσαι σε μόνιμο δεσμό, μην τρελαίνεσαι και στεναχωριέσαι, αλλά προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κάπου ανάμεσα τους θα είναι και αυτός ή αυτή που αναζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από την ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους και μην εμμένεις σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις και τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα σε περιμένουν πολύ αξιόλογες γνωριμίες, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό σπίτι!!!

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/09

Σχετικά άρθρα