Κεφαλονιά: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του μοντέλου από την Αυστραλία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Sinead McNamara, του 20χρονου μοντέλου του Instagram από την Αυστραλία,  που βρέθηκε νεκρή σε υπερπολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 20χρονης καλλονής, που είχε περισσότερους από 15.000 ακόλουθους στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, της οποίας ήταν μέλος του πληρώματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, και άνδρες του πληρώματος και του Λιμενικού προσπάθησαν να την επαναφέρουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Έθνος, η κοπέλα ήταν σε κοματώδη κατάσταση και έφερε κακώσεις στον αυχένα και τον λαιμό. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/BmP_nyBHk42/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Η άτυχη 20χρονη μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο Λιμεναρχείο της Κεφαλονιάς που διενεργεί και τη σχετική προανάκριση, ενώ φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Το υπερπολυτελές σκάφος παραμένει στο λιμάνι της Κεφαλονιάς και οι Αρχές συγκεντρώνουν τα στοιχεία και καταθέσεις από όλο το πλήρωμα, που θα τους επιτρέψουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η 20χρονη εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και το οποίο ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα Alberto Bailleres.

Είχε ήδη ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας και το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά. Τελευταίος της σταθμός το Ιόνιο και συγκεκριμένα η Κεφαλονιά. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν από τα Κομιτάτα, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέμενε την κολλητή της φίλη, στην οποία ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της.

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Μυστηριώδης θάνατος 20χρονου μοντέλου

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα