Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/09

Τρίτη σήμερα και από το μεσημέρι και ύστερα γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, πιο ρομαντικοί, πιο ευαίσθητοι! Οι σχέσεις με την οικογένεια ενδυναμώνονται, όπως όμως και οι σκέψεις μας για το ερωτικό παρελθόν! Η Σελήνη περνάει στο «σπίτι» της, τον Καρκίνο!

ΚΡΙΟΣ: Παρασύρεσαι εύκολα από τον ενθουσιασμό σου, Κριέ μου, και κάνεις κινήσεις βιαστικές και παρορμητικές. Τελευταία, πιστεύεις εύκολα τους άλλους και ακολουθείς τις προτάσεις τους χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, επειδή σου φαίνονται δελεαστικές. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή και μην εμπιστεύεσαι με τόση άνεση άτομα, που δεν είναι του κοντινού σου περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσπάθειες που έχεις κάνει και θεωρούσες χαμένες, Ταύρε, τώρα αρχίζουν ν’ αποδίδουν και να σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Αναγνωρίζεται η αξία σου σε πολλούς τομείς της ζωής σου και τα σχέδιά σου στέφονται με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κρατάς τη ζωή σου καθηλωμένη, Δίδυμέ μου, με ανώφελους περιορισμούς. Η προσκόλλησή σου σε παλιές συνήθειες κι η μεγάλη σου ανάγκη για ασφάλεια περιορίζουν την ελευθερία και την εξέλιξή σου. Γκρέμισε τους τοίχους που έχεις χτίσει γύρω σου κι ακολούθησε τα όνειρα σου, για να απολαύσεις την ομορφιά της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατάς κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα σου, Καρκίνε μου, που θεωρείς ότι σε καθιστούν ευάλωτο στους άλλους. Αυτό σου προκαλεί στρες και σε κάνει να μην μπορείς να ισορροπήσεις και να χαρείς την επαφή με τους γύρω σου. Είναι καιρός να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου και να εδραιώσεις τη θέση σου δίπλα τους.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός κι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα έχουν ένταση. Θα σου αρέσει να ζεις έντονα και να έχεις την ευθύνη των πράξεών σου. Δεν αντέχεις τη ρουτίνα και την επανάληψη, κι αναζητάς συνεχώς νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις κουραστεί, Παρθένε μου, και δε βρίσκεις πια κάποιο ενδιαφέρον σε όσα σ’ ευχαριστούσαν μέχρι τώρα. Επιθυμείς να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες και να βάλεις νέους στόχους, που θα σε οδηγήσουν μακριά από το σημερινό τρόπο ζωής. Ξεπέρασε όσα σε εμποδίζουν και μη διστάσεις ν’ αφήσεις πίσω σου καταστάσεις, που σε κουράζουν.

ΖΥΓΟΣ: Οι υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, σ’ έχουν εγκλωβίσει σε μια κουραστική καθημερινότητα, από την οποία ζητάς διέξοδο. Νιώθεις ότι έχεις εγκαταλείψει τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει να κουράζεσαι περισσότερο. Μην αναβάλεις άλλο αυτά που πρέπει να κάνεις για τον εαυτό σου. Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου και θα νιώσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει ν’ αποκτήσεις την πρόθεση, Σκορπιέ, ν’ αποκαλύψεις στους άλλους τα κρυμμένα ταλέντα σου και τις βαθιές πνευματικές σου αναζητήσεις. Μην περιορίζεσαι σε φιλίες και ανθρώπινες επαφές με άτομα, που έχουν άλλη στάση ζωής και διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπάς τη γαλήνη και την ηρεμία, Τοξότη, και προσπαθείς ν’ αποφεύγεις τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς, που σε αποσυντονίζουν και δε σ’ αφήνουν να σκεφτείς με ψυχραιμία. Σήμερα, το ιδανικό για σένα θα ήταν να ζεις σ’ ένα ήσυχο περιβάλλον, μακριά από πολυάριθμες και θορυβώδεις παρέες, προτιμώντας τις ήρεμες συζητήσεις με λίγους καλούς φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη που νοιώθεις για ανεξαρτησία κι αυτονομία, Αιγόκερε, δεν σε αφήνει να εγκλωβιστείς στα τετριμμένα της καθημερινότητας, που απαιτούν από εσένα οι κοντινοί σου άνθρωποι. Ακολουθείς έναν δικό σου τρόπο ζωής κι αποφεύγεις να δημιουργήσεις υποχρεώσεις ή να αναλάβεις ευθύνες, που θα σε καθηλώσουν και θα σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις σε απραξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πολλές ικανότητες, Υδροχόε, και είσαι άτομο που έχει κερδίσει τη φιλία και την εκτίμηση πολλών ανθρώπων. Η συνέπεια, η εντιμότητα και η προσφορά προς τους άλλους, είναι μέρος του χαρακτήρα σου. Σήμερα, προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός, για να μη χαλάς την γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα.

ΙΧΘΥΣ: Αισθάνεσαι την ανάγκη για αλλαγές στη ζωή σου, Ιχθύ, θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου όλα όσα ονειρεύτηκες, αλλά η ρουτίνα και οι ανάγκες δε σου άφησαν το περιθώριο να τα πραγματοποιήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να το θέλεις. Ανάτρεψε τα δεδομένα και να ξέρεις, ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι θελήσεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 04/09

Σχετικά άρθρα