Τι δεν πρέπει να πεις αμέσως μετά το σεξ με κάθε ζώδιο

Η στιγμή που περίμενες έφτασε … Η γνωριμία που τόσο σε έχει εξιτάρει φτάνει σιγά – σιγά στο επίπεδο να ζήσετε καυτές ερωτικές στιγμές στο κρεβάτι! Εμείς σου ευχόμαστε να το απολαύσεις αλλά να προσέξεις λόγια και πράξεις που μπορεί να «ξενερώσουν» τον άτομο που ποθείς… Πώς θα το μάθεις αυτό; Μα φυσικά διαβάζοντας το ζώδιο του!

 

Κριός

Έκανες Σεξ με Κριό ; Τότε η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι πως αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά το φλογερό τετ-α-τετ είναι να ανοίξεις γλυκανάλατες κουβέντες για το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας στην πορεία… Όχι αγάπη μου, αν πιάσεις στον Κριό σε κουβεντούλες του στυλ : «μωρό μου το βλέπεις σοβαρά; θες να φέρω κάποια πράγματα στο σπίτι σου να μένουμε κάποια βράδια μαζί;» τότε θα του βγάλεις ξινό …

 

Ταύρος

Μετά από ένα αισθησιακό κρεβάτι με τον Ταύρο, αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις, είναι το να σηκωθείς και να αρχίσεις να ντύνεσαι για να πας στις δουλειές σου … Ο Ταύρος θέλει τα χάδια του, θέλει το χουζούρι του, άντε θέλει και τις μάσες του μετά το σεξ αλλά όλα αυτά τα θέλει μαζί σου … Αν το δεις σαν μία απλή τυπική διαδικασία, τότε πολύ λυπάμαι, θα έχεις να υποστείς τα μούτρα του, τα οποία και κρατούν καιρό!

 

Δίδυμος

Καλό το Σεξ με το Δίδυμο αλλά πρόσεξε γιατί το «μετά» είναι αυτό που καθορίζει την πορεία της μεταξύ σας σχέσης… Μην αρχίσεις τις γλυκανάλατες ερωτικές εξομολογήσεις, τα γούτσου – γούτσου και τα βαφτίσια με υποκοριστικά (ζουζουνάκι μου, μικρό μου πόνυ, κλπ) γιατί όχι απλά τον ξενερώνουν αλλά … τρέχει μακριά…

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μετά το Σεξ θέλει και το συναισθηματικό του ντοπάρισμα, δηλαδή επιθυμεί να του πεις πόσο καταπληκτικό ήταν το σεξ μαζί του, πόσο υπέροχη είναι η χημεία σας και τι ιδιαίτερα είναι η ένωση που υπάρχει μεταξύ σας…Θέλει τα ζουζουνίσματά του μωρέ … Τι δεν πρέπει όμως να κάνεις; Να αρχίσεις να μιλάς για την πρώην σχέση σου …..Όσο και να έχεις ξεπεράσει το παρελθόν σου, ακόμα και μία αναφορά ανάμνησης είναι ικανή να φουντώσει τις ανασφάλειές του!

 

Λέων

Έζησες την μοναδική, εκπληκτική, υπέροχη εμπειρία του να κάνεις σεξ με τον «Βασιλιά» του Ζωδιακού; Τότε αγάπη μου εσύ θα πρέπει να είσαι με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά (αυτά σκέφτεται και λέει το Λιοντάρι)! Στο θέμα μας όμως, τι δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ με έναν Λέοντα; Μα φυσικά το να γυρίσεις την πλάτη σου και να σε πάρει ο ύπνος … Αν δεν τον θαυμάσεις, αν δεν τον παινέψεις, να δεν του κάνεις τα κομπλιμέντα του πώς θα γίνει;

 

Παρθένος

«Μην σηκώνεσαι τώρα για μπανάκι … θα κάνεις αύριο το πρωί… έλα να χουζουρέψουμε έχοντας ο ένας την μυρωδιά του άλλου …. Ωωωωω μωρέ μυστήριος γίνεσαι δηλαδή τι με σιχαίνεσαι; Να αλλάξουμε σεντόνια; Ρε πας καλά»;;;; Καλό το σεξ με τον Παρθένο δεν λέω, αλλά σχεδόν πάντα μετά ακολουθεί η αποστείρωση … Αν λοιπόν αρχίζεις να τρενάρεις το μπανάκι, το άλλαγμα σεντονιών και ξεκινήσεις και την κριτική ναι μπορώ να πω ότι την πάτησες…

 

Ζυγός

«Ρε μωρό μου, σαν να τσίμπησες μερικά κιλάκια βλέπω …. Η κοιλίτσα σου έχει γίνει τούμπανο»! Έκανες σεξ με έναν Ζυγό και μετά αρχίζεις τα σχόλια για το σώμα και τα κιλά του;;;; Τότε σίγουρα τον κόμπλαρες … Αν πάλι αρχίζεις να λες πως δεν είσαι έτοιμος για σχέση, ή πως θες κάτι ελεύθερο τότε απλά τον καταρράκωσες ….. Ο Ζυγός είναι από την φύση του αρκετά ανασφαλής, επομένως αυτό που δεν πρέπει να πεις είναι τις κουβέντες εκείνες που θα φουντώσουν τις αδυναμίες του.

 

Σκορπιός

«Ξέρεις μωρό μου .. αυτή τη φορά δεν το ευχαριστήθηκα … Δεν ξέρω τι έφταιξε… Βιαζόσουν; Δεν είχες και εσύ τα κέφια σου; Η αλήθεια είναι ότι δεν με απογείωσες»! Την προσοχή σου παρακαλώ … Όσο και να πιστεύεις τα παραπάνω λόγια, μην τα ξεστομίσεις ποτέ σε έναν Σκορπιό γιατί θα τον διαλύσεις! Ο MasterSex δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν απόλαυσες με όλο σου το είναι το σεξ μαζί του, άσε που πιστεύει ότι είναι και ο καλύτερος … Μην του το χαλάσεις λοιπόν.

 

Τοξότης

«Μωρό μου τώρα που ήρθαμε πιο κοντά θέλω να σου πω κάτι … Να μωρέ, η παρέα που βγαίνεις δεν μου αρέσει, θεωρώ ότι παρασύρεσαι και ότι μπορεί και να σε χάσω … Δεν θέλω να ξαναβγεις μαζί τους»! Έφτασες στο κρεβάτι με τον Τοξότη και μετά πήρες το θάρρος σου και θέλεις να του βάλεις όρια και κανόνες… Όχι αγάπη μου, ο Τοξότης δεν τα δέχεται αυτά… Θα γνέψει καταφατικά και χαμογελαστά, θα σου πει ότι πάει για τσιγάρα και απλά δεν θα τον ξαναδείς.

 

Αιγόκερως

Τι δεν πρέπει να πεις σε έναν Αιγόκερω μετά το σεξ;;;; Χμμμ ο Αιγόκερως αγάπη μου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση γιατί μετά από το σεξ θα σε περιεργάζεται προκειμένου να δει τι σκέφτεσαι, τι θέλεις, τι περιμένεις από την σχέση σας… Ατάκες του τύπου «δεν ξέρω τι θέλω, δεν ξέρω που θα βγει» ακόμα και αν της πεις για να τον κολλήσεις, απλά θα πάνε χαμένες … Σεξουαλικά υπονοούμενα επίσης απορρίπτονται … Υποδείξεις ότι ζητάς από τον Αιγόκερω περισσότερο χρόνο και περισσότερο σεξ, είναι και αυτά μέσα στα λόγια που πρέπει να αποφύγεις…

 

Υδροχόος

«Είτε θα έχουμε σχέση, είτε δεν θα έχουμε τίποτα … Διαλέγεις και παίρνεις»! Ο Υδροχόος μετά το σεξ το ρίχνει στο φιλικό … είναι το στυλ του, αλλά είναι και η επιθυμία του να μπορεί να είναι φιλαράκι με τον ερωτικό του παρτενέρ… Αν λοιπόν εσύ του βάλεις φρένο και του θέσεις να πάρει τελεσίδικη απόφαση, τότε είναι που θα σου δείξει το πόσο αντιδραστικός και απρόβλεπτος μπορεί να γίνει!

 

Ιχθύς

«Ωραία πέρασα αλλά … τώρα πρέπει να την κάνω»! Δηλαδή τι; Ψεκάστε, σκουπίστε και τελειώσατε;;; Όχι αγάπη μου ο Ιχθύς θέλει το ρομάντζο του, τα χάδια του, τα γλυκόλογά του … Αν ντυθείς και την κάνεις τότε τον ρίχνεις στην μελαγχολία και τον καταρρακώνεις … Αφιέρωσέ του χρόνο, συναίσθημα και κάνε τον να ονειρεύεται και θα σου δώσει και την ψυχή του!

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα