Αριάνα Γκράντε: Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν!

Η Αριάνα Γκράντε έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μίντια και μάλιστα το όνομά της έχει συνδεθεί με δυσάρεστα γεγονότα, άθελά της πάντα. Θυμίζουμε την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ μετά από μια συναυλία της στις 22α Μαΐου 2017 που κόστισε τη ζωή σε 22 νεαρά άτομα και άφησε πίσω δεκάδες ακόμα τραυματίες στην κατάμεστη Manchester Arena. Το γεγονός αυτό σημάδεψε την αγαπημένη τραγουδίστρια των εφήβων ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν θυμάται το θλιβερό αυτό γεγονός

Άθελά της για ακόμη μία φορά, η νεαρή τραγουδίστρια έγινε ξανά πρώτο θέμα και πάλι για αρνητικό λόγο. Η Αριάνα ευρισκόμενη στην κηδεία της μεγάλης κυρίας της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν, ένιωσε τον επίσκοπο Τσαρλς που τέλεσε την κηδεία, με άκομψο άγγιγμα να της πιάνει το στήθος, όταν την είχε δίπλα του και μιλούσε αγκαλιάζοντάς την.

Η Γκράντε δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και την απορία της με αυτό που συνέβη, ενώ o ίδιος, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το twitter να παίρνει φωτιά με το hashtag #RespectArianna είπε: «Ίσως να υπερέβην τα εσκαμμένα. Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πως συνέβη. Απλά, έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί».

Στο Twitter μάλιστα φτιάχτηκε χάσταγκ #RespectAriana, το οποίο γρήγορα ανέβηκε στις πρώτες θέσεις, με τον κόσμο να ζητάει σεβασμό προς το νεαρό κορίτσι, ιδιαίτερα από έναν επίσκοπο.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:

Το συγκινητικό «αντίο» της Αριάνα Γκράντε στην Αρίθα Φράνκλιν (βίντεο)

Αρίθα Φράνκλιν: Η κόρη ιερέα που έγινε μαμά στα 13 της και μάγεψε τις ΗΠΑ με τη φωνή της

Σοκαρισμένη η Αριάνα Γκράντε από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Η αγαπημένη των εφήβων Αριάνα Γκράντε, τα νεαρά θύματα και η μικρούλα από την Κύπρο

Η Αριάνα Γκράντε είναι Ελληνίδα!

 

Σχετικά άρθρα