Διάσημη ηθοποιός: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς τον Ράιαν Γκόσλινγκ»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, γνωστός τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες όσο και για το… σουξέ του στο άλλο φύλο, ήταν πρωταγωνιστής στο βραβευμένο «La La Land» του Νταμιέν Σαζέλ.  Αυτή ήταν και η τρίτη κινηματογραφική συνεργασία με την επίσης ταλαντούχα και γοητευτική Έμα Στόουν.

Πριν από λίγες ημέρες και κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride στο Κολοράντο, η Στόουν μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο Γκόσλινγκ γι’αυτήν. «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς τον Ράιαν», είπε για τον «αγαπητό και φανταστικό» φίλο της.

«Είναι τόσο ξεχωριστός. Συγκινούμαι. Είναι τόσο ταλαντούχος, καλός συνεργάτης και ενθουσιώδης με τη διαδικασία γυριασμάτων της ταινίας. Επίσης μου έχει μάθει πολλά στο να είμαι γενναιόδωρη».

Δυστυχώς ο Γκόσλινγκ δεν βρισκόταν εκεί, καθώς η μητέρα του ανανέωνε τους γαμήλιους όρκους της. Εκεί όμως ήταν ο Σαζέλ ο οποίος παρουσίασε την Στόουν με ασημένιο μετάλλιο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 25λεπτο βίντεο-αφιέρωμα στην καριέρα της ηθοποιού.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για τον Γκόσλινγκ. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο «Crazy, Stupid, Love» και «Gangster Squad».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα