Όταν ξύπνησε ήταν αργά

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το τραγικό σε αμυντική λειτουργία ξεκίνημα στο ματς, όταν δέχτηκε τρία γκολ σε ισάριθμες φάσεις της Φράιμπουργκ και τελικά έχασε 4-2 στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, παρότι στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ήταν αρκετά καλός και πέτυχε δύο γκολ με καλή κυκλοφορία, πρέσιγκ και πολλές φάσεις.

Προτού προλάβει να μπει στο ματς ο Ολυμπιακός έχανε 3-0, καθώς οι χαφ δεν μπορούσαν να κόψουν, οι αμυντικοί έκαναν λάθη και οι Γερμανοί με δύο γκολ του Μεχμέντι και ένα του Σμιντ εκτελούσαν τον Μέγιερι.

Σταδιακα οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να συνέρχονται από το σοκ και άλλαξαν την εικόνα τους. Είχαν δοκάρι με τον Μανιάτη στο 30, ευκαιρίες με Τσόρι, Μήτρογλου, και Διαμαντάκο προτού ο Τάτος μειώσει στο 47 σε 3-1.

Πάνω που ο Ολυμπιακός πίεζε για άλλα γκολ, ήρθε το τέταρτο των Γερμανών από λάθος του Κάρολ, ο Ολαϊτάν που έπαιξε φορ μείωσε αμέσως στο 73 και το παιχνίδι έληξε έτσι, αφήνοντας την εντύπωση ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν απογοητευτικοί λόγω του σκορ, αλλά δεν ήταν έτσι.

Ο Μίτσελ δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενώ για μία ακόμη φορά στο τέλος είπε ότι περιμένει τις επόμενες μεταγραφές για να γίνει πιο δυνατή η ομάδα στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Σχετικά άρθρα