5 καλοί λόγοι για να βάλεις τον δονητή στη ζωή σου!

Εάν είσαι από τις… παραδοσιακές γυναίκες στο σεξ, που δεν θέλουν κάτι άλλο να διεισδύει μέσα τους εκτός από το πέος του συντρόφου τους, καλό θα είναι να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο για να ανακαλύψεις κι εσύ με τη σειρά σου τη γοητεία, αλλά και τη χρησιμότητα του να έχεις δονητή και φυσικά να τον χρησιμοποιείς!

Δεν έχει ορέξεις!

Ο δονητής ως sex toy είναι το δικό σου «εργαλείο» ηδονής και ευχαρίστησης. Αυτό σημαίνει ότι είναι εδώ για να ικανοποιεί τις ανάγκες σου, δεν θέλει να φτάσει σε οργασμό και κυρίως δεν θα σε ξυπνήσει στη μέση της νύχτας για να κάνετε σεξ.

Εσύ τον καθοδηγείς

Ανάλογα με τις διαθέσεις σου και το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, χρησιμοποιείς και τον δονητή. Αυτό σημαίνει ότι με το δικό σου χέρι τον κουμαντάρεις, καθορίζοντας το βάθος και την ένταση της διείσδυσης, αλλά και την κίνηση χωρίς να περιορίζεσαι στην γνωστή και μάλλον ρουτινιάρικη παλινδρόμηση.

Ξέρεις ότι είναι καθαρός

Επειδή εσύ είσαι υπεύθυνη για την αποστείρωσή του πριν και μετά τη χρήση του δονητή, είσαι σε θέση να γνωρίζεις τον βαθμό καθαριότητάς του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι γνωρίζεις καλά που ακριβώς έχει… μπει, άρα δεν έχεις φόβο να κολλήσεις μικρόβια σε περίπτωση που δεν πάρεις προφυλάξεις!

Σε περιμένει

Ο δονητής μπορεί να αντέξει όσο αντέχουν οι μπαταρίες του! Με άλλα λόγια, δεν θα σταματήσει ποτέ εάν εσύ δεν φτάσεις πρώτη (και τελευταία) σε οργασμό.

Ιδανικός για την κλειτορίδα

Εάν κι εφόσον είσαι κλειτοριδική, ο δονητής είναι το ιδανικό sex toy για σένα, μιας και μπορείς να εστιάσεις ακόμα πιο πολύ στο συγκεκριμένοι σημείο για να φτάσεις σε ανεπανάληπτους οργασμούς!

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα