Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/09

Ίσως γιατί είμαστε ακόμη στη μέση της εβδομάδας, αλλά ίσως κι επειδή η Σελήνη είναι στο Ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να απολαύσουμε την άνεση και την στέγη του σπιτιού μας, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

ΚΡΙΟΣ: Οι μεγάλες απαιτήσεις σου, Κριέ μου, έχουν δημιουργήσει μία τραχύτητα στη συμπεριφορά σου, που ξαφνιάζει όσους σε γνωρίζουν και σ’ αγαπούν. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια, ηρεμία και ψυχραιμία. Τα οφέλη από τη σωστή αντιμετώπιση θα φανούν άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι μεγάλες αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, Ταύρε, σου δημιουργούν καχυποψία για το αποτέλεσμα και σε γεμίζουν με πείσμα για να πετύχεις. Αυτό δεν είναι τόσο κακό, αρκεί τα επίπεδα της επιμονής σου να μην είναι καταστροφικά για τον ψυχικό σου κόσμο. Ηρέμησε και συνέχισε να κινείσαι με ψυχραιμία προς αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάποιες περίεργες κι αναπάντεχες αποκαλύψεις, Δίδυμε, σε αναγκάζουν να ερευνήσεις γεγονότα, που σου ήταν αδιάφορα μέχρι τώρα. Διεκδίκησε τα κεκτημένα σου με δυναμισμό και θάρρος, και μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρακτικό συμφέρον, Καρκίνε μου, έρχεται σε σύγκρουση με τα συναισθήματα μέσα στην οικογένεια κι οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν, θα κρατήσουν καιρό, δημιουργώντας συμφωνίες που θα σε κάνουν τελικά να δυσανασχετήσεις. Κέρδισε χρόνο, για να εξετάσεις καλύτερα τον τρόπο, με τον οποίο θα κινηθείς.

ΛΕΩΝ: Μεγάλες απαιτήσεις, κούραση, παρεξηγήσεις, Λέων, αλλά και ανανέωση κι επαναφορά της λογικής φέρνει η σημερινή ημέρα. Η δικαίωση είναι βέβαιη, όσο κι αν για την ώρα φαντάζει αδύνατη. Ασχολήσου περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα που ζητούν την παρουσία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναγνώριση, δικαίωση κι ανταμοιβή των κόπων σου, Παρθένε, θ’ αρχίσεις να βιώνεις από τώρα. Απόλαυσέ τα, επειδή δυστυχώς η χαρά διακόπτεται απότομα από στοίβα υποχρεώσεων που καταφτάνουν. Να είσαι σε ετοιμότητα, για να προφυλάξεις κεκτημένα που κουράστηκες για να λάβεις στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Μην προκαλείς τους γύρω σου, Ζυγέ μου, κι είναι καλύτερο ν’ αποδεχτείς πως οι ρυθμοί τους δε θα συμβαδίσουν με τις δικές σου ανάγκες και να στηριχτείς στα πόδια σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει, απαιτούν συγκέντρωση και κούραση, μαζί με ηρεμία και πνεύμα συνεργασίας. Σύντομα θα καταφέρεις να βγεις από αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις σε βρίσκουν, Σκορπιέ μου, προκαλώντας σου εκνευρισμό, και η ψυχραιμία σου εξαφανίζεται. Η ανησυχία δε σου προσφέρει λύσεις, αντίθετα το πρόβλημα επεκτείνεται περισσότερο. Σκέψου ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και μη φοβάσαι να απαιτήσεις την ιεράρχησή τους. Η χρυσή τομή μπορεί να βρεθεί και να φέρει ισορροπία στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έντονη ανάγκη σου για ελευθερία, Τοξότη μου, φοβίζει τους γύρω σου, καθώς την προβάλλεις με επιθετικό τρόπο. Η αποφυγή σου στο να δίνεις υποσχέσεις, είναι μία έντιμη, αλλά όχι σωστή λύση, αν θέλεις σοβαρούς ανθρώπους δίπλα σου. Σκέψου καλύτερα και βάλε τον εαυτό σου στη θέση των άλλων. Θα σε βοηθήσει η, μερική έστω, αναθεώρηση της στάσης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναντήσεις που θα προκύψουν σήμερα με σημαντικά πρόσωπα, Αιγόκερε, γίνονται αφορμή για νέες δραστηριότητες, που εκφράζουν το δημιουργικό σου κομμάτι. Η καλή ενημέρωση θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, αν θέλεις αυτό να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ανανέωση έρχεται μαζί με σταθερή βελτίωση σε όλους τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυσκολίες που υπάρχουν, Υδροχόε, δε σε εμποδίζουν να βάλεις σωστό πρόγραμμα, να το τηρήσεις δίχως υπερβολικούς συναισθηματισμούς και να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία και θα δώσεις λύσεις σε θέματα, που παραμένουν ανέγγιχτα εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα θέλεις να πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου, αλλά ξαφνικά κάποια στοιχεία θα σε απογοητεύσουν. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, διότι δε θα είναι αληθή. Μία μικρή αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να σκεφτείς και να αξιολογήσεις την πραγματικότητα, για να βρεις τη λύση που θα ξεπεράσει το πρόβλημα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης:

 

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 05/09

Σχετικά άρθρα