Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 05/09

ΚΡΙΟΣ: Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις σου να περιμένουν λίγο. Εσύ που δε λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, πέρασε ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι μόνος ή με φιλική παρέα και η διάθεσή σου σίγουρα θα βελτιωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, η σημερινή Τετάρτη λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για τη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, και η διάθεσή σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φρόντισε σήμερα να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματα σου και θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για σένα που είσαι μόνος, καθώς θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν και να περάσεις ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό βράδυ στο πλάι του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, προσκάλεσε στο σπίτι σου το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει. Η αποψινή νύχτα προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μην γίνεσαι απόλυτος με τον άνθρωπό σου και μη βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Αν έχεις παρέα τη μοναξιά, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρασε μία όμορφη Τετάρτη κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στο πλευρό σου.

ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αρκεί να διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση.

 

Πηγή: myastro.gr

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/09

Σχετικά άρθρα