Τι θα φέρει στα ζώδια το μεγάλο τρίγωνο Ερμή, Κρόνου, Ουρανού στις 07/09;

Ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Κρόνος συνεργάζονται… γήινα και τα αποτελέσματα, θα είναι το λιγότερο ωφέλιμα και θετικά, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018!

Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, νέα, συναντήσεις, τηλεφωνήματα, συμπτώσεις και μηνύματα, που θα αλλάξουν την ζωή μας και θα μας κάνουν ξανά να χαμογελάσουμε!

Μετακινήσεις και επαφές έχουν μόνο θετική έκβαση και μάλιστα απρόσμενα!

Έχουμε την δυνατότητα να οργανωθούμε, να προσγειωθούμε και να σοβαρευτούμε!

Ο τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι η επικοινωνία, μέσα επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις, για να πετύχουμε θετικά, ουσιώδη και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

Παλιές εκκρεμότητες τακτοποιούνται και στόχοι μακροχρόνιοι και μεγαλεπήβολοι εκπληρώνονται!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Αποδεικνύεις την αξία σου στον εργασιακό τομέα και παράλληλα είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσεις διατροφή! Επαγγελματική ξαφνική εύνοια και θετική αλλαγή εμφάνισης! Ευχάριστη και εποικοδομητική καθημερινότητα!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στον έρωτα, θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις και να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που θα φέρουν μόνο θετικές εξελίξεις! Αναπάντεχες ερωτικές εκπλήξεις και εύνοια ουσιαστική! Κατακτήσεις και ερωτική επιτυχία! Λάμψη, προσγειωμένη διασκέδαση και φήμη!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διορθώνονται οικογενειακά προβλήματα, ξαφνικά αλλά και ήρεμα! Επιστρέφει το ερωτικό παρελθόν, αν θες επανασύνδεση. Ευχάριστες και απρόσμενες οικογενειακές εξελίξεις ή και απρόσμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα από ένα άτομο του παρελθόντος ή και συγκατοίκηση!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοινωνικοποιήσου και ενίσχυσε τις επαφές και τις γνωριμίες σου ουσιαστικά! Βελτιωμένες σχέσεις με αδέρφια και γείτονες και ευχάριστες μετακινήσεις. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα!

 

ΛΕΩΝ: Σταθεροποίηση και βελτίωση της συναισθηματικής αλλά και της οικονομικής σου κατάστασης! Οικονομικά θέματα λύνονται απρόσμενα και αυξάνεται η αυτοεκτίμηση σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σοβαρεύεις, ωριμάζεις και βελτιώνεις όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ευχάριστες ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα και γεγονότα, καλοπέραση μέσα από μετακινήσεις και συναντήσεις!

 

ΖΥΓΟΣ: Θα καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου αυτήν την περίοδο! Επιλέγεις τις παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις και ωφελείσαι! Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ευχάριστες ωφέλιμες αποκαλύψεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξαφνική χαρά μέσα φιλικό περιβάλλον και ενδυνάμωση φιλίας! Ευχάριστες και εποικοδομητικές κοινωνικές επαφές και θετικές αλλαγές! Εκπλήρωση ονείρου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εδραιώνεσαι επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα! Απρόσμενα θετικά νέα και ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα και βελτίωση κοινωνικής εικόνας!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι δυνατός και αποτελεσματικός ιδιαίτερα μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις. Οποιοσδήποτε στόχος σου μπορεί τώρα να επιτευχθεί, με αισιοδοξία, ξαφνική τύχη και απρόσμενα χαρούμενα μηνύματα και συναντήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεις επιτέλους τρόπο να απαλλαγείς από οικονομικά άγχη και ο έρωτας αποκτά ουσία! Έντονη σεξουαλικότητα και θετική ανατροπή ερωτικών δεδομένων και επιθυμιών!

 

ΙΧΘΥΣ: Η συντροφική σου ζωή σοβαρεύει και ίσως παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις για να κάνεις ένα μεγάλο βήμα, χωρίς καν να το περιμένεις! Νέα σχέση ή βελτίωση σχέσης με σύντροφο!

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα