Γιατί χρειάζεστε ένα πορτοκαλί κονσίλερ αμέσως;

Η λέξη«πορτοκαλί» στο μακιγιάζ σας φέρνει σίγουρα στο μυαλό σας αποτυχημένα make up looks ή solarium που δεν είχαν ακριβώς το… επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει όταν το επίθετο «πορτοκαλί» συνδυαστεί με το ουσιαστικό κονσίλερ. Η φράση «πορτοκαλί κονσίλερ» θα αλλάξει πραγματικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το μακιγιάζ σας! Με τη σωστή χρήση, το πορτοκαλί κονσίλερ θα γίνει ο πιο αγαπημένος σας φίλος και σύμμαχος για όλες εκείνες τις ημέρες που αναζητάτε μια εύκολη λύση για να καλύψετε μια ατέλεια και να δείχνετε αψεγάδιαστη! Και αναμφίβολα θα γίνει το προϊόν που δεν θα λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σας!

Γιατί πρέπει να προμηθευτείτε ένα πορτοκαλί κονσίλερ σήμερα κιόλας;

 Κρύβει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους

Το πορτοκαλί κονσίλερ είναι ιδανικό για να κρύβει τους μαύρους κύκλους και θεωρείται πολύ πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Ειδικά μετά από μια πολύ κουραστική μέρα και για τους κύκλους που είναι πολύ έντονοι, το πορτοκαλί κονσίλερ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Κρύβει τις δυσχρωμίες

Πιο συγκεκριμένα, για τις γυναίκες με μέτριο ή πιο σκούρο δέρμα, το πορτοκαλί κονσίλερ είναι τέλειο για να καλύψει κάθε δυσχρωμία, όπως σκούρες κηλίδες και φακίδες, ενώ τονίζει ιδανικά τον τόνο της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε το πορτοκαλί κονσίλερ στα σημεία που το χρειάζεστε περισσότερο και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

Tip:Για να κρύψετε προσωρινά ένα μικρό τατουάζ αναμείξτε το πορτοκαλί κονσίλερ με αυτό που χρησιμοποιείτε συνήθως και απλώστε το μίγμα στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε.

Χαρίζει λάμψη

Αν θεωρείτε ότι η όψη σας είναι πολύ χλωμή, τότε αναζητήστε το πορτοκαλί primer, το οποίο σαν το πορτοκαλί κονσίλερ, έχει την εξαιρετική ιδιότητα να χαρίζει άμεσα λάμψη και μια φρέσκια όψη που θα λατρέψετε. Συνεχίστε το μακιγιάζ σας με τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε συνήθως, ώστε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Βρείτε την απόχρωση του πορτοκαλί κονσίλερ που σας ταιριάζει

Όταν μιλάμε για πορτοκαλί κονσίλερ δεν χρειάζεται αυτό να είναι στο χρώμα του καρότου, προκειμένου να είναι και αποτελεσματικό! Αποχρώσεις του ροδάκινου, του βερίκοκου ή του σολομού στα πορτοκαλί κονσίλερ μπορούν να κάνουν θαύματα. Οπότε αναζητήστε τα και θα δείτε ότι ήταν αυτό που ψάχνατε εδώ και καιρό, ειδικά για τα beauty emergenciesπου δεν ξέρατε πώς να αντιμετωπίσετε!

 

Εφαρμόστε σωστά το πορτοκαλί κονσίλερ και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Όπως και κάθε άλλο καλλυντικό, έτσι και το πορτοκαλί κονσίλερ πρέπει να εφαρμοστεί σωστά για είναι super αποτελεσματικό!

  • Ξεκινήστε όπως πάντα το μακιγιάζ σας, δηλαδή με έναν βαθύ καθαρισμό, από το οποίο θα απομακρύνετε την περιττή λιπαρότητα και στη συνέχεια απλώστε ένα ενυδατικό primer.
  • Ύστερα πάρτε το πορτοκαλί κονσίλερ και εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα στις περιοχές που θέλετε να καλύψετε.
  • Αν χρειάζεστε έξτρα κάλυψη, καλύτερα να εφαρμόζετε μια στρώση πορτοκαλί κονσίλερ τη φορά, πάρα μια γενναία ποσότητα κατευθείαν!
  • Τέλος, συνεχίστε με το μακιγιάζ σας ως συνήθως, απλώνοντας πάνω από το πορτοκαλί κονσίλερ τη βάση και την πούδρα σας στους τόνους που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Σχετικά άρθρα