Είδες τον πρώην σου με τη νέα του κοπέλα. Ποια είναι η σωστή αντίδραση;

Όταν τελειώνει μια σχέση, πάντα αφήνει κάποια δυσάρεστα συναισθήματα, είτε ήθελες να χωρίσεις είτε όχι. Και σίγουρα οι συναντήσεις με τους πρώην ενοχλούν και ενίοτε πονάνε πολύ… Αλλά είναι και αναπόφευκτες. Και ειδικά αν τον δεις αγκαλιά με τη νέα του κοπέλα… Αυτό κι αν πονάει…

Πώς να αντιδράσεις; 

Μη χάσεις την ψυχραιμία σου!

Βλέπεις τον πρώην αγκαλιά με άλλη; Να τη φιλάει στη μέση του δρόμου; Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι να πας να την… ξεμαλλιάσεις; #not! Δεν έχετε πλέον σχέση! Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, με όποια θέλει! Κράτα την ψυχραιμία σου και μη δείξεις πόσο σε πονάει αυτή η εικόνα! Αν “πετάξεις” καμιά κακία, εσύ θα χάσεις. Θα φανείς “λίγη” στα μάτια του και δεν το θες αυτό.

Μην κάνεις πως δεν τους είδες

proin me alli2

Κλασική αντίδραση όταν δεν θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον… Ωστόσο, είναι καλό να μην την εφαρμόσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση διότι δεν θα είναι υπέρ σου. Μπορεί εκείνος να μη σε είδε, αλλά μπορεί και να σε είδε να τον κοιτάς και αναμένει την αντίδρασή σου. Μην κάνεις ότι δεν τον είδες. Αντιμετώπισε την κατάσταση. Άλλωστε αν κυκλοφορείτε στα ίδια μέρη, αργά ή γρήγορα θα τους ξαναδείς μαζί!

Να είσαι σύντομη και περιεκτική

Ένα απλό “γεια” με 2-3 κουβεντούλες αρκεί στην εν λόγω συνάντηση. Δεν χρειάζεται να αρχίσεις να τους διηγείσαι τη μέρα σου ή να τους λες τα νέα σου! Δεν είναι η κατάλληλη περίσταση! Και αν αρχίσεις να μιλάς ακατάπαυστα, θα καταλάβουν την νευρικότητά σου! Και δεν το θες αυτό!

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα για τον εαυτό σου!

Επειδή θα τους δεις μαζί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείξεις και πολύ κουλ, λες και δεν συμβαίνει τίποτα ούτε να κάνεις καμιά υπερπροσπάθεια να φανείς διαφορετική λες και σε άλλαξε  ο χωρισμός. Να είσαι ψύχραιμη και ο εαυτός σου!

Η πρώτη φορά πάντα είναι δύσκολη

Κάθε πρώτη φορά είναι δύσκολη… Σε όλα τα πράγματα. Οπότε την πρώτη φορά που θα τους δεις μαζί είναι λογικό να πάθεις ένα σοκ. Προσπάθησε να το κρατήσεις μέσα σου. Είναι λογικό να ξεσπάσεις μετά μόνη σου ή στις κολλητές σου ή σε ντόνατ, παγωτά και σοκολάτες! Αλλά, η επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο εύκολη! Να είσαι σίγουρη!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα