Τα «γυρίζει» η Άζια Αρτζέντο: Δέχτηκε σεξουαλική… επίθεση από τον Μπένετ;

Τον ισχυρισμό της ότι ποτέ δεν είχε σεξουαλική επαφή με τον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ φαίνεται ότι ανασκευάζει πλέον, κακήν κακώς, η Ιταλιδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε εχθές ο νέος της δικηγόρος.

Φυσικά αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού τα sms που είχε στείλει η ίδια η ηθοποιός σε φίλη της και δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα από το TMZ έκαναν ξεκάθαρα λόγο για σεξουαλική πράξη.

Ο συνήγορος της 42χρονης, Μαρκ Τζέι Χέλερ, εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση την Τετάρτη, στην οποία αναφέρει ότι η φερόμενη ως «αποπλάνηση» του ανήλικου αγοριού το 2013, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών, ήταν στην πραγματικότητα μια «σεξουαλική επίθεση» που ο ίδιος εξαπελυσε εις βάρος της πελάτισσάς του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά την αποκάλυψη «βόμβα» ότι η Αρτζέντο μαζί με τον εκλιπόντα φίλο της, Άντονι Μπουρντέν, είχαν εξαγοράσει την σιωπή του νεαρού, υποσχόμενοι να του καταβάλλουν $380.000, η Ιταλίδα femme fatale επέμενε ότι δεν είχε ποτέ «σεξουαλική σχέση» με τον Μπένετ.

Ο δικηγόρος της υπογραμμίζει ότι αυτό είναι 100% ακριβές, αφού… η σεξουαλική επίθεση δεν είναι σχέση!

«Η σχέση τους ήταν μια φιλική σχέση εξ’ αποστάσεως για πολλά χρόνια. Όπως αποκαλύπτουν τα γραπτά μηνύματά της πελάτισσάς μου που δημοσίευσε το TMZ, ο μικρός ήταν εκείνος που της όρμηξε, και η σεξουαλική επαφή μαζί του ήταν παράξενη για την ίδια. Σε άλλα μηνύματα αναφέρει πως είχε παγώσει όση ώρα βρισκόταν από πάνω της, ενώ ο ίδιος της επαναλάμβανε ότι είχε ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της από τότε που ήταν 12 ετών. Η Άζια επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να μην καταγγείλλει στην αστυνομία την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Μπένετ», εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της.

Εκτός από την νέα υπερασπιστική γραμμή της πελάτισσάς του, ο Χέλερ γνωστοποίησε στο κοινό την απόφαση της Αρτζέντο να μην καταβάλλει στον Μπένετ το υπόλοιπο της «αποζημίωσης» των 380.000 δολαρίων που όριζε ο μεταξύ τους δικαστικός συμβιβασμός.

Η Αρτζέντο ισχυρίζεται ότι η εν λόγω συμφωνία είχε συναφθεί κυρίως ανάμεσα στον Άντονι Μπουρντέν, που ήθελε να την προφυλάξει από τον σκάνδαλο, και τον νεαρό Μπένετ, οπότε η ίδια δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να την τηρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλιπών σεφ είχε ήδη καταβάλλει στον Μπένετ 250.000 δολάρια τους μήνες πριν τον θάνατό του, για να προστατεύσει την αγαπημένη του.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα