Αυνανισμός: Φτάσε στο απόγειο της ηδονής με μια κίνηση!

Ο αυνανισμός είναι από τις πιο φυσιολογικές σεξουαλικές συνήθειες μιας γυναίκας, άσχετα αν πολλές δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι τους αρέσει να ασχολούνται ιδιαιτέρως με τον εαυτό τους.

Κάθε γυναίκα όταν αυνανίζεται επιλέγει μια συγκεκριμένη τεχνική σύμφωνα με την οποία είναι σίγουρο ότι θα φτάσει σε οργασμό. Αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός της.

Υπάρχει, όμως, μια πολύ καλή και δοκιμασμένη κίνηση – τεχνική στον αυνανισμό της γυναίκας που, εάν δεν την έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις μιας και θα σε πάει κατευθείαν στον έβδομο ουρανό της σεξουαλικής απόλαυσης.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την ώρα που αυνανίζεσαι χαϊδεύοντας την κλειτορίδα σου και βάζοντας δάχτυλα στον κόλπο σου, να ασχοληθείς με το ελεύθερο χέρι σου με τον πρωκτό σου.

Η ιδανική στάση για να το πετύχεις είναι να είσαι στα τέσσερα δίνοντας στα οπίσθιά σου την απαιτούμενη ώθηση προς τα πάνω.

 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ερωτογενή περιοχή, στην οποία εάν δώσεις την προσοχή που της αξίζει τότε τα αποτελέσματα θα είναι θαυματουργά.

Δοκίμασε να τον ερεθίσεις αρχικά με το δάχτυλό σου κάνοντας κυκλικές κινήσεις και εν συνεχεία διείσδυσε όσο μπορείς και νιώθεις άνετα.

Προσοχή! Μην ξεχάσεις το λιπαντικό που θα διευκολύνει τις κινήσεις σου, καθώς φυσική λίπανση στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υφίσταται.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα