Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/09

Οι κόντρες και τα λάθη καλά κρατούν για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου! Καυγάδες, νεύρα και ερωτικές γκάφες, φέρνουν προβλήματα από εκεί που δεν υπήρχαν, με το Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Αν τηρήσεις το πρόγραμμά σου, θα έχεις πολλές απολαβές από το αποτέλεσμα. Οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα θα τελειώσουν κι αν εσύ διατηρήσεις την ηρεμία σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καταστάσεις αργούν να ξεκαθαρίσουν, Ταύρε μου, και το άγχος έχει αρχίσει να σε καταβάλλει. Η ψυχολογία σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση κι ευτυχώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται μέσα από τη σοβαρότητα που δείχνεις γι’ αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Προνοητικότητα θα χρειαστεί τώρα, Δίδυμε, για πολλά ζητήματα που απαιτούν άμεσα να πάρεις θέση. Μη βιαστείς, καθώς το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου θα σε ακολουθήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής, που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, φέρνει αλλαγές σε πολλά επίπεδα και βελτίωση των κοινωνικών σχέσεών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πίεση υπάρχει, Καρκίνε μου, λόγω τεράστιων υποχρεώσεων και πολλών άλυτων προβλημάτων, που απαιτούν την προσωπική σου παρέμβαση. Υπερασπίσου με δύναμη τα συμφέροντά σου και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, όσο κι αν αυτό φαίνεται η πιο εύκολη λύση. Σύντομα, θα αποδειχτεί πως όλο αυτό σε οδήγησε κάπου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα σου ζητηθεί να υπερασπιστείς τα προσωπικά σου συμφέροντα, μέσα σε μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Επιστράτευσε τις ικανότητες και τη διπλωματία σου, παίρνοντας τη σωστή πρωτοβουλία που, με ηρεμία και ειλικρίνεια, θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα προστατεύσει την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιοι μη αναμενόμενοι παράγοντες, Παρθένε, σου δημιουργούν ευκαιρίες για να ανανεώσεις τις συνθήκες της ζωής σου σε πολλά επίπεδα. Με την εύνοια του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου, εύκολα θα τα παρακάμψεις όσα εμπόδια παρουσιαστούν, κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ προσεκτικά, Ζυγέ, για ν’ ανταποκριθείς με επιτυχία στις καταστάσεις που πρόκειται σήμερα να δημιουργηθούν. Η επικοινωνία, σε συνδυασμό με την ηρεμία και καλοσύνη, θα σε βοηθήσει πολύ ν’ αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Δρόμοι σού ανοίγονται και θα πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το διάστημα είναι κατάλληλο, Σκορπιέ, για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις καταστάσεις, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κινήσου μεθοδικά και με προνοητικότητα για τα μελλοντικά προβλήματα που αναμένονται. Θα χρειαστεί να προσεγγίσεις κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, προκειμένου ν’ αποκτήσεις ένα σύμμαχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπάθησε σήμερα, Τοξότη, ν’ αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στον κοινωνικό σου κύκλο, προστάτεψε πολύχρονες σχέσεις και μην ανακατεύεσαι σε συζητήσεις που μπορείς να αποφύγεις. Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, σ’ ευνοεί και παρακινεί ν’ ασχοληθείς περισσότερο με αποκλειστικά δικά σου ζητήματα, τώρα που μπορούν να δοθούν ευνοϊκές λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη, Αιγόκερε, σου προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να πετύχεις τα πράγματα που επιθυμείς, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το δημιουργικό σου κομμάτι. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σ’ ενοχλήσουν, αλλά θα είναι πολύ μικρά και χωρίς διάρκεια. Μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να χαθεί και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες, Υδροχόε, είναι θετικές και ευνοούν την εξέλιξή σου σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η αναγνώριση έρχεται να σε γεμίσει χαρά, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα καλύτερα επίπεδα και η διάθεσή σου επίσης. Απόλαυσε αυτό το διάστημα και εκμεταλλεύσου το, για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΙΧΘΥΣ: Κούραση, αλλά και χαρά από τη δημιουργία, Ιχθύ, ταυτόχρονα σε συνοδεύουν, αποκτάς δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και χαίρονται με την άνοδό σου, δρας αποτελεσματικά κι έχεις μεγάλα κέρδη. Ο Ερμής που σε ευνοεί από την Παρθένο, φέρνει βελτίωση που είναι ουσιαστική και σου ανοίγει νέους ορίζοντες.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα