Αρχική / Ειδικοί / Κατερίνα Βασιλείου
vassileioy katerina

Κατερίνα Βασιλείου

Η Κατερίνα Βασιλείου είναι ψυχολόγος. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχοντας επιλέξει κατεύθυνση Κλινικής-Κοινωνικής Ψυχολογίας και απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 22927). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από την Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ (MSc “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών”) και εκπαιδευόμενη θεραπεύτρια γνωσιακής – συμπεριφοριστικής προσέγγισης από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΣΘ), το οποίο αποτελεί διαπιστευμένο κέντρο από την Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς και την European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT).

Έχει παρακολουθήσει το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων» από το Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Ευαγγελισμός» και εργάζεται ως ψυχολόγος σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς ψυχικής υγείας, όπως την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, το Αιγινήτειο Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα το Ειδικό Εξωτερικό Ιατρείο Αγχωδών Διαταραχών, το Ειδικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας, τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και το Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Κουρέτα-Α, την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα, την Ψυχιατρική Κλινική καθώς και τη Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών/Αλκοολικών του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας όπου παρείχε ψυχοθεραπευτικό, κλινικό και ερευνητικό έργο.

Στο πλαίσιο της επαγγελματικής της επιμόρφωσης, παρακολουθεί συνέδρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια. Ενδιαφέρεται ενεργά για την έρευνα, τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και την εφαρμογή τους στην ψυχοθεραπεία.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: kathrinvasil@gmail.com
Facebook: Βασιλείου Κατερίνα- Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X