Προκαταρκτικά στο σεξ: Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το… μενού;

Πολύ σημαντικό κομμάτι στο σεξ είναι τα όσα προηγούνται της πράξης για να ερεθιστείς όσο το δυνατό πιο πολύ, δηλαδή τα λεγόμενα προκαταρκτικά.

Εκτός, όμως, από εσένα που σίγουρα ερεθίζεσαι με αυτά και ανεβαίνει η λίμπιντό σου, προκαταρκτικά θέλει και ο σύντροφός σου, άσχετα αν κάποιες φορές είναι… έτοιμος κατευθείαν για διείσδυση.

Εάν σου εκφράζει κάποια παράπονα για το ότι τα προκαταρκτικά που το κάνεις είναι κάπως μονότονα και τα έχει βαρεθεί, διάβασε παρακάτω και μάθε ποια νέα κόλπα θα τον κάνουν να μην θέλει να σταματήσετε!

Κοίτα τον στα μάτια

Όχι, δεν εννοούμε απλά να κοιτάζεστε έντονα. Έτσι δεν θα ερεθιστείτε ποτέ, κατά πάσα πιθανότητα. Καλό θα είναι όταν το φιλάς ή όταν του κάνεις στοματικό να προσπαθείς να έχεις οπτική επαφή μαζί του για να τον ερεθίσεις ακόμα πιο πολύ.

Χάιδεψέ του το στήθος

Μπορεί να μην το έχεις υπόψη σου, όμως το να χαϊδεύεις έναν άνδρα στο στήθος είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ. Εάν μέχρι σήμερα το αμελούσες δοκίμασέ το και θα δεις μεγάλη διαφορά!

Μίλα του πρόστυχα

Στο παιχνίδι των προκαταρκτικών όλα επιτρέπονται και ένα από αυτά είναι τα πονηρά λογάκια που μπορείς να του λες την ώρα που τον χαϊδεύεις. Τρυφερές ή πιο «βρώμικες» οι κουβέντες που θα του πεις σίγουρα θα τον εξιτάρουν ακόμα πιο πολύ.

Άγγιξε τα μαλλιά του

Στους άνδρες, αντίθετα με τις γυναίκες, αρέσει πολύ να τους χαϊδεύουν τα μαλλιά. Κάνε το κι εσύ σαν μέρος των προκαταρκτικών σας και είναι σίγουρο ότι το χαμόγελό του θα γίνει ακόμα πιο μεγάλο.

Δώσε του τον έλεγχο

Γενικά στους άνδρες αρέσει να έχουν το «πάνω χέρι». Άφησε τον να σε καθοδηγήσει και να σου δείξει τι του αρέσει για να ερεθιστεί ακόμα πιο πολύ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα