Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Βρέθηκε το νέο ταίρι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Η μακροβιότερη κωμική σειρά των τελευταίων ετών, το «Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα για την έκτη σεζόν από τη συχνότητα του Alpha. Οι πρώτες σκέψεις των ιθυνόντων ήθελαν τη σειρά να ρίχνει αυλαία ορισιτικά το φετινό καλοκαίρι, όμως η αντίδραση των τηλεθεατών οδήγησε τον Alpha στην απόφαση να δώσει το πράσινο φως στην κωμική σειρά και για τη νέα σεζόν.

Όπως γνωρίζετε, από το αρχικό καστ δεν αναμένεται να δούμε την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία και αποφάσισε να αποχωρήσει με το τέλος της πέμπτης σεζόν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χύθηκε τόνος μελάνης για την ηθοποιό που θα βρεθεί στο πλάι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αντικαθιστώντας την τηλεοπτική του σύζυγο Μαρίνα Χαραμή. Η παραφιλολογία λαμβάνει τέλος με μια ανάρτηση στο instagram.

Ο ηθοποιός βρέθηκε σε studio φωτογράφησης για τις ανάγκες της προώθησης της νέας σεζόν και πλάι του είδαμε την γυναίκα που θα μπει στη ζωή του τηλεοπτικού Ηλία στα νέα επεισόδια. Η Κλέλια Ρένεση είναι εκείνη που θα καλύψει το κενό, υποδυόμενη έναν νέο χαρακτήρα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του Ηλία που στο τελευταίο επεισόδιο πέρσι έμεινε μόνος, με τη γυναίκα του να τον εγκαταλείπει για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ίμπιζα.

https://www.instagram.com/p/Bna9LgRnSw4/?utm_source=ig_embed

Το backstage από την φωτογράφηση του καστ της σειράς ανάρτησε στο λογαριασμό της η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του σταθμού, Άννα Βλαβιανού, προδίδοντας έτσι το νέο πρόσωπο της «Μουρμούρας». Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε μιλήσει για τα νέα επεισόδια που έρχονται, φανερώνοντας και κάποιες εξελίξεις: «Το σίγουρο είναι ότι γίνομαι παππούς και περιμένω να δω τα καινούργια σενάρια από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο για να δω τι θα εφεύρει να με βάλει να κάνω. Απολαμβάνω κάθε επεισόδιο και είμαι προ εκπλήξεως κάθε φορά που διαβάζω το επόμενο επεισόδιο. Φαντάζομαι θα πενθήσω τον χαμό της αγαπημένης μου αλλά κωμικά. Εγώ θα πενθώ κι εσείς, θα γελάτε. Ούτε που ξέρω αν θα είναι σύζυγος, φίλος, φίλη, αδελφή. Θα το δούμε σύντομα».

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα