Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/09

Η πιο ερωτική αλλά και σκοτεινή, ζηλιάρα Αφροδίτη, ξεκινά την πορεία της σήμερα! Αφροδίτη στον Σκορπιό λοιπόν και για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, έρχονται τα καλύτερα νέα όσον αφορά στον Έρωτα και το Χρήμα από εδώ και πέρα!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για την επικοινωνία σου, Κριέ. Φρόντισε να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες επαφές, με στόχο να λύσεις παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπερδεμένο. Μην αφήσεις το παραμικρό να αιωρείται. Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό, Ταύρε, προσπαθείς να ξεμπλέξεις μια κατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, μερικές δυναμικές κινήσεις σου μπέρδεψαν τα πράγματα περισσότερο. Σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να ξεκόψεις οριστικά. Μην ξεχνάς, πως ό,τι δε λύνεται, κόπτεται. Η μέρα ευνοεί κάτι τέτοιο

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις, Δίδυμέ μου, πως εδώ και καιρό έχεις «στερέψει» και δεν έχεις να δώσεις κάτι άλλο, γεγονός που σε στεναχωρεί και, ώρες – ώρες, σε απελπίζει. Μην ξεχνάς όμως αυτό που έλεγε ο Λάο Τσε: Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις θυμώσει με το οικογενειακό και το φιλικό σου περιβάλλον, Καρκίνε μου. Πιστεύεις πως σε υποτιμούν και σε υποβιβάζουν συνεχώς. Σκέψου όμως, ότι δεν μπορεί κάποιος να σε υποτιμήσει, χωρίς τη δική σου ανοχή. Αν θέλεις ν’ αλλάξουν τα πράγματα, άρχισε να αντιμετωπίζεις τους άλλους με περισσότερη σοβαρότητα και ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Πολλές φορές, Λέων μου, διαμαρτύρεσαι, πως η ατυχία σε κυνηγά. Όμως αν δουλέψεις αρκετά, με πρόγραμμα και μεθοδικότητα, θα δεις πως η τύχη είναι αυτή που σε καταδιώκει, μια και τη φτιάχνεις μόνος σου. Σήμερα, η μέρα προσφέρεται για νέες αρχές και καινούργια προγράμματα. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, η διάθεσή σου θα είναι θαυμάσια κι η ενεργητικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο. Όλο αυτό το κέφι αποπνέει αισιοδοξία και δυναμισμό, αποτελώντας την ευκαιρία σου να κλείσεις ή να ολοκληρώσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις. Ξεκίνα τώρα!

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί με κάποια άτομα, Ζυγέ, να διαφωνείς ριζικά, δε χρειάζεται όμως να τα χειριστείς με απολυτότητα. Η διαλλακτικότητα είναι μια σοφή επιλογή. Η διπλωματικότητα επίσης, αφού αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου. Φρόντισε να την επιστρατεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου, Σκορπιέ μου, σε πεσμένη διάθεση, εξαιτίας κάποιων λαθών. Σκέψου μόνο, πόσες φορές έκανες το σωστό και ακόμη περισσότερο, πόσες φορές ήταν σημαντική η συμβολή σου και η παρουσία σου σε προβλήματα τρίτων. Το κεφάλι, λοιπόν, ψηλά! Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το να μην είσαι ευχαριστημένος με οτιδήποτε, Τοξότη μου, αποτελεί φλερτ με την αχαριστία κι ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον μετάτρεψέ το σε δημιουργία. Αυτό είναι πιο ωφέλιμο για σένα και το περιβάλλον σου, καθώς αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για την τελειοποίηση και συγκρότηση της προσωπικότητάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λάθη δεν κάνει, όποιος δεν κάνει οτιδήποτε, Αιγόκερέ μου. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να σου συμβεί, είναι να φοβάσαι να ζήσεις, με το πρόσχημα ότι αν τολμήσεις, θα αποτύχεις. Μην ξεχνάς πως μέσα από τα σφάλματά σου μαθαίνεις και ότι κάθε αναποδιά μάς κάνει σοφότερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν εργάζεσαι με τόσο πολύ άγχος, Υδροχόε μου, δεν μπορείς να αποδόσεις. Κάνε μια μικρή ανάπαυλα. Πάρε μερικούς φίλους και πήγαινε μια εκδρομούλα για να ξεκουραστείς. Φρόντισε ν’ αφήσεις εκεί το άγχος σου κι οτιδήποτε άλλο σε μπλοκάρει και αποσυντονίζει.

ΙΧΘΥΣ: Η αλήθεια είναι, Ιχθύ, πως οι στόχοι σου επιτεύχθηκαν και οι κόποι σου απέδωσαν καρπούς. Υπάρχουν πολλοί που σε καμαρώνουν και σε αποδέχονται. Απόλαυσέ το αλλά μην το παρακάνεις, αφού την επόμενη φορά ίσως να μην έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω σου. Από σένα εξαρτάται πάντως.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα