Μετά τη Στικούδη, κάνει και η Μπόμπα #kikichallenge από την Ιρλανδία

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε μέσα στον Αύγουστο και ο γάμος της, αν και δεν είχε πολυακουστεί, σχολιάστηκε από τα εγχώρια αλλά και τα διεθνή μέσα εξαιτίας του #kikichallenge που χόρεψε με το νυφικό της πηγαίνοντας στην εκκλησία.

Αντιθέτως, ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα ακούστηκε πολύ περισσότερο και τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι τους γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο τα social media τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο, που πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιρλανδία για το ταξίδι του Μέλητος αλλά δεν έχουν σταματήσει τις… εμφανίσεις στα social media. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Χθες η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα βίντεο με το #kikichallenge. Μετά την Κατερίνα Στικούδη, αποφάσισε και εκείνη να δεχτεί την πρόκληση και να χορέψει το συγκεκριμένο τραγούδι βγαίνοντας από αυτοκίνητο εν κινήσει, όπως επιβάλλει η… πρόκληση. Η ίδια βέβαια παραδέχεται εξ αρχής ότι η Κατερίνα Στικούδη το χόρεψε καλύτερα!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στο προχθεσινό μου post, μου σχολιάσατε πολλοί «Κάνε Kiki challenge»! Το ομολογώ δεν ήξερα τι ήταν… οπότε και το googlαρα! Και αφού μου το ζητήσατε και επειδή δε θέλω και πολύ για να το κουνήσω… voila!!! Kiki challenge στην Ιρλανδία!???????? PS: Βέβαια μία είναι η ΘΕΑ στο Kiki challenge: @stikoudikaterin , she rocks! #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kikichallenge #kikidoyouloveme #kikidoyoulovemechallenge #kekechallenge #kekedoyouloveme #sakischristina #travelwithchrismpo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε και έκανε… «Kiki Challenge» με το νυφικό της!

Σάκης Τανιμανίδης: Γάμος στη Σίφνο με άρωμα… Πόντου (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα