Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με την Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή και προτιμά να απασχολεί με την επαγγελματική του και μόνο. Ωστόσο σήμερα αποφάσισε να είναι πιο ανοιχτός και μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου για το Happy Day, παραδέχτηκε τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε: «Θα μου λύσεις μια απορία; Ποιος είναι ο Hugk; Ανέβαζες όλο το καλοκαίρι φωτογραφίες και στο τέλος υπήρχε το όνομα hugk…», απάντησε με χιούμορ:

«Είναι τερτίπια του instagram, μπαίνει αυτόματα… το έβαζε μόνο του…Δοκίμασέ το κι εσύ… Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα , αλλά δεν είναι επιλογή μου… Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν… Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου… δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί…»!

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου», προσέθεσε: «Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα