Το… καναπεδάτο σεξ: 2 καλοί λόγοι για να το προτιμήσεις!

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που τους αρέσει να πειραματίζονται, τότε είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις ιδιαίτερα το σεξ στον καναπέ ή ευρύτερα γνωστό και ως καναπεδάτο σεξ!

Το σεξ στον καναπέ είναι προτιμητέο για πολλούς λόγους με τον βασικότερο από όλους το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να μεταφερθείς σε άλλον χώρο ή σε άλλο έπιπλο! Άνετος και βολικός συνήθως, ο καναπές ενδείκνυται για ξεχωριστές στιγμές ηδονής.

Ποιες στάσεις να προτιμήσεις

Δύο είναι οι στάσεις – λόγοι που είναι καλό να προτιμήσεις τον καναπέ. Κι αυτό, γιατί λόγω της κατασεκυής του, βοηθάει στο να πάρεις σεξουαλικές θέσεις που θα κάνουν τη διείσδυση πιο βαθιά και τον οργασμό σου πιο έντονο.

Ο «καλόγερος»

Εύκολη στην εκτέλεσή της και απλή στη σύλληψη, η συγκεκριμένη στάση θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ καλό σεξ, συνοδευόμενο από ιδιαίτερη απόλαυση. Εσύ πάρε θέση πίσω από τον καναπέ, όρθια. Σκύψε ελαφρά έτσι ώστε οι αγκώνες σου να έρθουν να στηριχτούν στην πλάτη του. Ο καλός σου στέκεται ακριβώς από πίσω σου και εκμεταλλευόμενος το σκύψιμό σου διεισδύει μέσα σου.

Η «γέφυρα»

Και σεαυτή την περίπτωση η διείσδυση που πετυχαίνετε είναι εξαιρετική και πολύ… αποτελεσματική αναφορικά με την επίτευξη του οργασμού. Ενδείκνυται εάν ο καναπές έχει μπράτσο, που οι περισσότεροι έχουν. Αφήνεις το σώμα σου στο ύψος της κοιλιάς να πέσει στο ένα μπράτσο, «διπλώνοντας» έτσι ώστε τα οπίσθιά σου να είναι εκτεθειμένα και ανυψωμένα. Ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου διεισδύοντας στον κόλπο σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα