Ολίβια Νιούτον Τζον: Δίνει μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά η πρωταγωνίστρια του Grease

Αντιμέτωπη για τρίτη φορά με το καρκίνο ανακοίνωσε ότι βρίσκεται η “Σάντι” του θρυλικού μιούζικαλ Grease. Ο καρκίνος έκανε για μία ακόμη φορά την επανεμφάνισή του και η Ολίβια Νιούτον Τζον δηλώνει αποφασισμένη και πάλι να τον νικήσει, λίγο πριν κλείσει τα 70 της χρόνια στις 26 Σεπτεμβρίου.

olivia newton john travolta
Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο του στήθους το 1992, δίνοντας μια γενναία μάχη, κοινοποιώντας την ασθένειά της και κερδίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση εκατομμυρίων θαυμαστών της ανά τον κόσμο. Το 2013, ο καρκίνος επέστρεψε, αυτή τη φορά με την μορφή ενός όγκου στον ώμο. Αυτή τη φορά, αν και είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημά της, επέλεξε να απομονωθεί για ένα διάστημα, μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα. Μιλώντας στην αυστραλιανή τηλεόραση, αποκάλυψε ότι θα πρέπει να δώσει μία ακόμη σκληρή μάχη, αυτή τη φορά έχοντας να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στη σπονδυλική της στήλη.

Η ίδια, λίγο πριν κλείσει τα 70, δηλώνει ότι θα βγει και αυτή τη φορά νικήτρια. Όπως αποκάλυψε, εκτός από τις συμβουλές και τη φαρμακευτική αγωγή που συστήνουν οι γιατροί της, δεν αποκλείει και τα “σύγχρονα φάρμακα” από τη θεραπεία της. Ενώ αποκάλυψε ότι στη δεύτερη μάχη της αυτό που τη βοήθησε πάρα πολύ ήταν το λάδι φαρμακευτικής κάνναβης. Ο σύζυγός της άλλωστε, η βοήθεια και η αγάπη του οποίου δήλωσε ότι είναι ανεκτίμητα, έχει ιδρύσει μια εταιρεία – την Amazon Herb – μέσω της οποίας καλλιεργεί κάνναβη για θεραπευτική χρήση.

olivia newton john asteri
Ken Wolter / Shutterstock.com

Προς το παρόν, η πρωταγωνίστρια του “Grease” και τραγουδίστρια μεγάλων χιτ όπως τα “Physical” και “Xanandu”, θα σταματήσει για λίγο διάστημα τις επαγγελματικές της δραστηριότητες για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της, έχοντας και πάλι μαζί της τις ευχές των θαυμαστών της για ταχεία ανάρρωση.

 

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα