Ελεονώρα Μελέτη: «Τον Οκτώβριο θα ασχοληθώ με το θέατρο»

Δυναμικό come back φαίνεται πως κάνει η Ελεονώρα Μελέτη μετά τον ερχομό της κόρης της. Η παρουσιάστρια η οποία επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, με ένα πολλά υποσχόμενο talk show, έχει κι άλλα σχέδια για το φετινό χειμώνα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια θα ασχοληθεί και με το θέατρο. Λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε αλλά η ιστορία έχει ως εξής…

Η Ελεονώρα η οποία είναι ενεργή στα social media και πολλές φορές εκφράζεται μέσα από αυτά ανήρτησε σε Instastories της το προσωπικό μήνυμα ενός θαυμαστή της, δίνοντας παράλληλα και την είδηση.

«Ελεονώρα γιατί δεν ασχολείσαι με το θέατρο; Θα μπορούσες να είσαι και ηθοποιός», της έγραψε ο διαδικτυακός της φίλος με τη παρουσιάστρια να απαντά «Και ω ναι, θα ασχοληθώ. Γιατί επιτέλους έχω κι εγώ βυσματάρα». Η Ελεονώρα φυσικά αναφερόταν στο σύζυγό της και θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη. Κι ενώ η πρώτη μας σκέψη ήταν πως κάνει πλάκα και θέλει να «πειράξει» τον αγαπημένο της η Ελεονώρα πρόσθεσε στην ανάρτηση «Ανακοίνωση: Οκτώβρη έχουμε πρεμιέρα. Σοβαρολογώ».

meleti

Αν κυριολεκτεί η Ελεονώρα και θα τη δούμε σε κάποιο ρόλο έκπληξη στο θεατρικό σανίδι ή αν απλώς αναφέρεται σε κάποια θεατρική πρεμιέρα του Θοδωρή Μαροσούλη που θα πιθανόν έχει κάποια ανάμειξη δεν το γνωρίζουμε προς το παρόν. Ο Οκτώβρης όμως είναι πολύ κοντά…

Τέλος, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό η Ελεονώρα Μελέτη με το talk show στον Alpha θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα