Ποιος διάσημος της ελληνικής σόομπιζ παντρεύτηκε κρυφά την καλή του;

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του «My Style Rocks» Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκε κρυφά την αγαπημένη του Anita Brand.

xristopoulos syzygos

Την είδηση ανακοίνωσε μέσω instagram η ίδια η σύζυγός του, η οποία δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κορίτσια δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοο να κρύψω την απέραντη χαρά που νιώθουμε!!!!! Όπως το έχετε υποψιαστεί, ΝΑΙ, είναι αλήθεια…. έγινα κυρία Χριστοπούλου. Το βραδάκι σας περιμένω με το πιο Ευτυχισμένο live τις ζωής μουυυυυ!!!!!»!

xristopoulos gamos

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο φωτογράφος έλεγε για τον γάμο του: «Στις διακοπές µας θα γίνει. Θα είµαστε όλοι µε παρεό. Έχω βρει και το µέρος. Είναι ένα πολύ µικρό νησί, έρηµο, µε µια εκκλησία και θα είµαστε εκεί σαν ναυαγοί, σαν Ροβινσώνες. Είναι κάτι ιερό ο γάμος. Ακόµη και η φράση στο Μυστήριο «έσονται οι δύο εις σάρκα µίαν», κάθε φορά που το ακούω µε πιάνουν τα κλάµατα. Ο γάµος θέλει σκηνοθεσία και, επειδή αρέσκοµαι στη σκηνοθεσία λόγω δουλειάς, τα έχω φανταστεί όλα µε λεπτοµέρεια… Φωτογράφος δεν θα υπάρχει! Τα κινητά µας είναι υπεραρκετά! Αφού όλη µας η ζωή πια είναι ένα snapshot και µια selfie!»

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα