Η Ελένη Βιτάλη με special guests στην Ταράτσα του Φοίβου

Η Ελένη Βιτάλη παρέα με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και τον Δημήτρη Μυστακίδη μας περιμένουν στην Ταράτσα του Φοίβου την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζει στην Ταράτσα του Φοίβου για δύο βραδιές την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου τη μουσική παράσταση Εγώ τραγούδαγα, στην οποία θα τη συνοδεύσουν ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Μαζί τους την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η Νικόλ Σαραβάκου και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Νίκος Ξύδης. Οι βραδιές θα έχουν και stand up comedy από τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ενώ δεν θα λείπει ο μόνιμος θίασος της Ταράτσας, Θανάσης Αλευράς, Νεφέλη Φασουλή, La Dandizette και Alex De Paris.

Η «Ταράτσα του Φοίβου», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, κλείνει την δεύτερη χρονιά του, με ένα Σεπτέμβρη πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων. Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το ξεσηκωτικό μπουρλέσκ της La Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και την…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά, η «ΤΑΡΑΤΣΑ» είναι εδώ για να παρηγορήσει το δύσκολο καλοκαίρι του ’18 με έγχρωμες μουσικές, λυτρωτικό χιούμορ και παρεϊστικες εξομολογήσεις κάτω απ΄την Ακρόπολη.

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12/09/2018, 13/09/2018

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00

Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τοποθεσία: Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Eισιτήρια: Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ | Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ | Bar και εξώστης καθήμενων: 15 ΕΥΡΩ (με δώρο μία μπύρα)

Προπώληση: TICKET SERVICES: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Τηλεφωνικά: 2107234567, Online: www.ticketservices.gr | Καταστήματα PUBLIC
http://tickets.public.gr/

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 3428272

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα