Δύο κόλπα για να τελειοποιήσεις την τέχνη του αυνανισμού!

Σίγουρα θα σου έχει τύχει αρκετές φορές στην σεξουαλική σου δραστηριότητα να χρειαστεί να προχωρήσεις σε αυνανισμό του συντρόφου σου, είτε επειδή στο ζήτησε είτε επειδή ήθελες πολύ να το κάνεις.

Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι σίγουρα το κάνεις πολύ καλά, όμως θα θέλαμε να σου προτείνουμε δύο εξαιρετικά κόλπα για να το απολαύσει ακόμα περισσότερο ο καλός σου.

Βάλε λιπαντικό

Ποτέ μην υποτιμάς την αξία του λιπαντικού. Επειδή το πέος του συντρόφου σου δεν είναι σαν τον κόλπο σου, οπότε δεν έχει φυσική λίπανση καλό θα είναι εφόσον ξεκινήσεις να του χαρίσεις χειρανακούφιση, να βάλεις αρκετό λιπαντικό στην χούφτα σου, ώστε να μειωθεί η τριβή με το δέρμα, άρα και η δυσφορία που μπορεί να υπάρχει. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό παρατείνεταιη πράξη.

Δύο χέρια

 

Σε αθλήματα που απαιτούν πιάσιμο της μπάλας, οι προπονητές συνηθίζουν να κάνουν την εξής παρατήρηση: Βάζε πάντα δύο χέρια. Έτσι και στον αυνανισμό, αν και δεν έχεις να κάνεις με μπάλα, μην διστάζεις να χρησιμοποιήσεις και τα δύο χέρια.

Με το ένα σου χέρι χούφτωσε την βάση του κορμού του πέους και με το άλλο το υπόλοιο πέος αφήνοντας τη βάλανο να προεξέχει. Επίσης, μια πολύ καλή ιδέα είναι με το ελεύθερο χέρι σου να μαλάζεις τους όρχεις του συντρόφου σου. Η αίσθηση είναι απίστευτη καισίγουρα θα σε ευγνομωνεί.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Σχετικά άρθρα