Η ιδανική στάση για να καλωσορίσεις το φθινόπωρο!

Το καλοκαίρι μας άφησε και το φθινόπωρο είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι το σεξ δεν σταματά ποτέ. Ακόμα και για τη συγκεκριμένη εποχή, υπάρχει μια στάση που θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις για τα καλά ότι άφησες πίσω τις παραλίες και τις αμμουδιές.

Η στάση «δροσοσταλίδα»

Όσο περίεργο και δύσκολο κι αν σου ακούγεται το όνομά της, η στάση «δροσοσταλίδα» που παραπέμπει στα πρωτοβρόχια και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική αναφορικά με τα επίπεδα οργασμού που μπορείς να πετύχεις.

Πώς θα την κάνεις;

Ο καλός σου κάθεται στο κρεβάτι σας οκλαδόν από τη μεριά του στρώματος. Το άνοιγμα των ποδιών του πρέπει να είναι αρκετό ώστε να σε χωράει. Εσύ, με την πλάτη σου γυρισμένη προς αυτόν, μαζεύεις τα γόνατα προς το στήθος σου και κάθεσαι επάνω στο πέος του. Εκείνος με τα χέρια του στηρίζει τα οπίσθια σου, δίνοντάς σου ώθηση για να ακολουθήσετε την απαραίτητη παλινδρομική κίνηση.

Προσοχή! Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί δυνατά χέρια από τον καλό σου και σχετικά χαμηλό βάρος από τη μεριά σου, ώστε να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα. Εάν πάντως την καταφέρετε, θα δείτε ότι ο οργασμός και των δυο σας θα είναι πολύ πιο έντονος από άλλες φορές.

Ειδικά για σένα, η διείσδυση που επιτυγχάνεται είναι ιδιαίτερα βαθιά, οπότε και είναι σχεδόν σίγουρη η επιτυχής κατάληξή της προσπάθειάς σας.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

 

Σχετικά άρθρα