Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/09

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, μαζί με Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα! Τα 12 Ζώδια του 1ου δεκαημέρου, ευνοούνται με δυναμικότητα και ουσιαστική επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν επιστρατεύσεις όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, Κριέ μου, τη λογική και τις αντιστάσεις σου, θα βρεθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες πολύ δύσκολα θα βγεις. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη, οπότε φρόντισε να μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το πείσμα και οι εμμονές σου, Ταύρε μου, θα σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Χαλάρωσε και δώσε λίγο χρόνο και χώρο, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στις συνθήκες. Με μια πιο ψύχραιμη ματιά θα δεις, πως αν ελιχτείς λίγο καλύτερα, θα βοηθηθεί η ψυχολογία σου, αλλά και τα θέματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι εντάσεις της σημερινής μέρας, Δίδυμε, θα σε αναστατώσουν και προβληματίσουν. Θα εκνευριστείς και θα θυμώσεις, αλλά μην ξεχνάς, πως οι δύσκολες και ακραίες καταστάσεις είναι αυτές που θα σε ενεργοποιήσουν και θα σε κάνουν να πάρεις νέες αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ομφάλιος λώρος με το παρελθόν, Καρκίνε μου, πρέπει επιτέλους να κοπεί και ν’ ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες περιπέτειες. Οφείλεις να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου και να ωριμάσεις περισσότερο. Όσο και αν σε ξεβολεύει, αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωσή σου ως άτομο.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα σου δοθούν πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα γεγονότα. Φρόντισε να κάνεις χρήση κι όχι κατάχρηση, οπότε να είσαι συγκρατημένος. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για πρόγραμμα και συγκρότηση. Φτιάξε ένα χαλαρό και πραγματοποιήσιμο πλάνο, για να το ακολουθήσεις τις επόμενες μέρες. Η αυτοπεποίθηση είναι ο καλύτερος οδηγός για την περίπτωσή σου. Μην ξεχνάς να πραγματοποιείς και μικρές αποδράσεις από τα καθήκοντά σου.

 

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, δεν είναι καλή για πιέσεις κι εξοντωτικό πρόγραμμα εργασίας – αντίθετα προσφέρεται για ανάπαυλα και χαλαρότητα. Πάρε μερικούς φίλους και φρόντισε να διασκεδάσεις. Όταν γυρίσεις στην εργασία σου, οι γεμισμένες σου μπαταρίες θα αποδειχτούν σωτήριες. Χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου για κάτι καλό, δημιουργικό και ικανοποιητικό για σένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλώνεσαι εδώ και καιρό με τους άλλους, Σκορπιέ μου, κι έφτασες στο σημείο να ζεις μέσα από αυτούς. Είναι καιρός να πατήσεις στα πόδια σου και να κάνεις κάτι για σένα. Σήμερα, μπορείς να βάλεις μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επίτευξη των όποιων στόχων σου, Τοξότη, μπορεί να έρθει μόνο με επίπονες και επίμονες προσπάθειες. Αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να απογοητεύεσαι και να αποσυντονίζεσαι από τις όποιες καθυστερήσεις. Ο επιμένων νικά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι καλό, Αιγόκερε, που αντιμετωπίζεις μερικά πράγματα με ευαισθησία και συναίσθημα. Μήπως όμως το παρακάνεις, μια κι αυτή η στάση δεν είναι συνήθης για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Άλλωστε, μην ξεχνάς πως φόρτε σου είναι ο ορθολογισμός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι άνθρωποι που σε κουράζουν και μπερδεύουν, Υδροχόε, καλό είναι να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σου, αφού δημιουργούν καταστάσεις δυσάρεστες για την ψυχοσύνθεσή σου. Επίσης, χρήσιμο θα ήταν να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου στους άλλους, πριν αυτά πραγματοποιηθούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Πάτα γερά στα πόδια σου, Ιχθύ, και αντιμετώπισε κατά μέτωπο τα θέματά σου. Μόνο έτσι μπορείς να βρεις λύσεις και να καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω. Μην ξεχνάς, πως ο στρουθοκαμηλισμός και οι αναβολές οδηγούν σε τέλματα, που δεν βοηθούν, ποτέ και κανέναν.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα