Χριστίνα Μπόμπα: Μοιράζεται την πιο γλυκιά στιγμή του ταξιδιού τους στην Ιρλανδία

Κατά την παραμονή τους στην Ιρλανδία και το road trip που επέλεξαν να κάνουν ως γαμήλιο ταξίδι, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, έζησαν πολλές διαφορετικές εμπειρίες, επισκέφθηκαν μέρη όπως τα γραφεία της Google και ήρθαν πολύ κοντά με τη φύση.

Τη Χριστίνα όμως δε την κέρδισαν ούτε τα γραφικά χωριά, ούτε το ψηλότερο κτήριο της περιοχής ούτε τα υπερσύγχρονα γραφεία της Google. Αυτό που ξετρέλανε την κυρία Τανιμανίδη ήταν τα ελάφια που συνάντησε σε ένα πάρκο στην καρδιά του Δουβλίνου. Πρόκειται για το πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της πιο νεανικής πρωτεύουσας της Ευρώπης και φιλοξενεί χαριτωμένα ελάφια, τα οποία μάλιστα μπορείς και να πλησιάσεις. Η Χριστίνα δεν έχασε την ευκαιρία να ταϊσει ένα από αυτά.

Μάλιστα, η influencer θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή και με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας ένα βιντεάκι και γράφοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενη! Στο κέντρο του αστικού Δουβλίνου, υπάρχει ένα πάρκο όπου ζουν ελαφάκια!! Ακόμα χαμογελάω από την συνάντησή μου με το νέο μου φίλο… στον οποίο μάλλον αρέσουν οι μπανάνες! Ίσως το πιο cute ζωάκι που έχω δει ποτέ!»

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα