Υλικά
• 2 μέτρια αγγούρια, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
• 100 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
• 1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο, κομμένο σε κύβους
• 1 κουτ. γλυκού ξύσμα ακέρωτου λεμονιού
• 1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
• 5 παγάκια
• 4 – 5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.
Πηγή: gastronomos.gr