Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 17/09

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μη βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Η μέρα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο και κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά με το ταίρι σου. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή μίλησε στο σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δε θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Ή κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μη μένεις άπραγος! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός και όλο και κάποια νέα αξιόλογη γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν ανήκεις στην κατηγορία των Παρθένων που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία έρχεται πάρα πολύ γρήγορα στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δε θα είσαι για πολύ ακόμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, ό,τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε μια σωστή επιλογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, μαζί ή και χώρια, αν είναι για το καλύτερο. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις ευκαιρίες…

ΙΧΘΥΣ: Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί η τελευταία γνωριμία που έχεις κάνει αυτές τις ημέρες, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως πρέπει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί της.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/09

Σχετικά άρθρα