Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη: Πώς καλωσόρισε τους τηλεθεατές;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε το πρώτο «Καλημέρα Ελλάδα», τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 6 το πρωί, μια ώρα νωρίτερα από τις προηγούμενες σεζόν. Ο παρουσιαστής, καθισμένος στο τραπέζι με τους συνεργάτες του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου, μίλησαν για το καλοκαίρι, για το λόγο που ξεκινούν νωρίτερα την εκπομπή και για όλα όσα έχουμε να δούμε τη νέα σεζόν.

«Καλημέρα Ελλάδα! Φιλαράκια καλημέρα σας! Και πάλι μαζί για να ξεκινήσουμε μια καινούρια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη από εκλογές, υποσχέσεις… Δεσμευόμαστε ότι οι μοναδικοί που δεν θα δώσουμε υποσχέσεις είμαστε εμείς. Θα παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα και δεν θα βάλουμε μυαλό γιατί θα διατηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κέντρα εξουσίας και θα χτυπήσουμε σαν το χταπόδι όποιον δεν δίνει απαντήσεις. Ξεκινήσαμε πιο νωρίς γιατί… είναι δυνατόν να λες Καλημέρα Ελλάδα και να ξεκινάς μια ώρα μετά από την ώρα που ξεκινάει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου»;

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τη δημοσιογραφική του ομάδα, λέγοντας: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με νέα παιδιά αλλά και με φίλες από τα παλιά. Ποιος δεν θυμάται την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη;», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και την καλωσόρισε.

Δείτε το απόσπασμα

https://www.youtube.com/watch?v=DzFsU3F6Chk

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα