Τι ακριβώς σημαίνει «χημεία στο σεξ»;

Είχαμε πολύ χημεία. Μεταξύ μας .και κάναμε σεξ παρόλα που εγώ ήμουν στην τέταρτη μέρα τής περιόδου. Δεν το πείραξε αυτό. Μιλήσαμε και την επόμενη μέρα και μου έκανε και πλάκα και μετά τίποτα. ….εξαφανίστηκε.  Όταν τον πήρα και τον ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι κάτι δεν πήγε καλά. ..κάτι δεν του έκατσε καλά στο σεξ. Τι μπορεί να ήταν αυτό; Τι εννοούσε;

Στο ερώτημά σας απαντά ο  Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Νομίζω μας ζητάτε μαντικές ικανότητες! Δεν είναι δυνατό να συμπεράνουμε γιατί ο φίλος σας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη γνωριμία σας. Ενδεχομένως να μην είναι διατεθειμένος να συνεχίσει μια ερωτική σχέση μαζί σας.

Ενδεχομένως επίσης να μην ενστερνίζεται τις απόψεις σας γύρω από τη “χημεία”. Μια σεξουαλική επαφή με την αρχή μιας γνωριμίας δεν αποτελεί πάντοτε την αρχή μιας ερωτικής σχέσης! Το ζητούμενο είναι αν εκείνος είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί.

Μια ειλικρινής συζήτηση μαζί σας θα ήταν μια ευγενική και υπεύθυνη διαδικασία. Όπως και να έχει το θέμα η συμπεριφορά του δεν δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον.

Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο

[email protected]

Σχετικά άρθρα