Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μας σοβαρεύει και μας κάνει υπεύθυνους, αλλά επιπλέον μας καθιστά σκληρούς, απολυταρχικούς και σνομπ. Όπως και να έχει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, καλό είναι να βάλεις κάποια όρια στα λεγόμενά σου. Οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν και μετά θα είναι δύσκολο να συμμαζέψεις τις καταστάσεις. Οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων είναι πιο ακίνδυνες και πιο συμφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ: Νοιώθεις, Ταύρε μου, ότι έχεις φτάσει στα όριά σου, πως έχεις κάνει πέραν του δέοντος υπομονή και θέλεις σήμερα πια να ξεσπάσεις. Η μέρα όμως δεν είναι καλή και θυμήσου, πως όταν εσύ υπομένεις καταστάσεις, βάζεις μερικά πράγματα στην άκρη και δεν τα γιγαντώνεις μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, ωφελεί την καταπιεσμένη σου κοινωνικότητα. Βγες έξω και διασκέδασε, κάνε ευχάριστες συζητήσεις, γέλα και γενικά πέρνα καλά. Η κλεισούρα κι η απομόνωση δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου και σ’ οδηγεί σε καταθλιπτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισιοδοξία, Καρκίνε μου, δε σημαίνει κι υπερβολή ή ισοπέδωση των πάντων. Το έχεις ξαναζήσει κι έχεις βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Φρόντισε να μην το επαναλάβεις. Η σύνεση κι η ισορροπία θα βοηθήσουν καλύτερα. Συγκρατημένη αισιοδοξία, λοιπόν.

ΛΕΩΝ: Καλό είναι, Λέων, σήμερα να επανεξετάσεις τους φόβους σου. Θα δεις πως τελικά υπερέβαλες κι άδικα πανικοβλήθηκες. Πάντα μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα βοηθάει και δίνει λύσεις σε φαινομενικά αξεπέραστα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού βγάλεις το σπαθί από τη θήκη του, Παρθένε, φρόντισε να διευκρινίσεις τις καταστάσεις. Ίσως κάτι δεν κατάλαβες καλά και το έχεις αναγάγει σε «ανατολικό ζήτημα». Τα πράγματα είναι πιο απλά και με μερικές διευκρινίσεις να ξεκαθαρίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό θα ήταν ν’ αποφύγεις αγχωτικές και νευρικές καταστάσεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση, μαζί με τη χαμηλή σου αυτές τις μέρες αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου λίγος εγωισμός είναι ό,τι χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό είναι, Σκορπιέ, σήμερα ν’ αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή με άτομα που σε γεμίζουν αρνητισμό και σ’ ενοχλούν ως οντότητες. Τα νεύρα σου βρίσκονται στα όριά τους και θα ξεσπάσεις άσχημα, με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στην ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τον τελευταίο καιρό, Τοξότη μου, είσαι δυσαρεστημένος με τις καταστάσεις που βιώνεις. Σκέφτεσαι πως δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Αντί να μεμψιμοιρείς, κάνε μια ενδοσκόπηση και θα δεις πως οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου, αφού κάτι δεν έκανες κι εσύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα ακούσεις μια πρόταση που δε θα σου πολυαρέσει. Φρόντισε όμως να την αποδεχτείς, αφού τελικά είναι πολύ καλύτερη από όσο φαίνεται και θα σου ανοίξει δρόμους που ούτε φαντάζεσαι. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια οι δύσκολες πλευρές του χαρακτήρα σου, με ολέθρια αποτελέσματα για σένα. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις, υιοθετώντας μια στάση με πιο χαμηλό προφίλ. Φρόντισε περισσότερο να «αγοράζεις» παρά να «πουλάς».

ΙΧΘΥΣ: Θ’ αναγκαστείς σήμερα, Ιχθύ, ν’ αλλάξεις τη γνώμη σου για κάποια άτομα και γεγονότα. Η σημερινή μέρα, καθώς και μια συζήτηση που θα κάνεις, θα σου αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές κάποιων καταστάσεων. Μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 18/09

Σχετικά άρθρα