Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 18/09

ΚΡΙΟΣ: Ευνοϊκή θα είναι η σημερινή Τετάρτη για τα αισθηματικά σου και θα νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένος. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου για να σε συμβουλέψει, να σε φροντίζει και να σου αποδείξει την αγάπη του με τον πιο άμεσο τρόπο. Ζήσε το! Οι ελεύθεροι Κριοί να περιμένετε μία συνάντηση με άτομο που σας γοητεύει και αν το χειριστείτε ανάλογα μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μη διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση. Και σε εσένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η μέρα σου χαρίζει τόλμη και φαντασία για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με αποτελεσματικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδιάστε μαζί κάτι που ευχαριστεί και τους δυο σας, όπως μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Δε θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, κάποια σύννεφα δημιουργούνται σήμερα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και δυσανασχετείς. Μίλησε ανοιχτά και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατόν για το κοινό σας καλό και για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Κι εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην απογοητεύεσαι γιατί θα φανεί κάτι καλό στο δρόμο σου, πολύ σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είστε σε ευνοϊκή περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένετε, θα συναντήσετε το άλλο σας μισό. Μην κάνετε τους δύσκολους και αφεθείτε στα δίχτυα του θεού έρωτα χωρίς αναστολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να κάνεις σήμερα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μη φορτώνεις το σύντροφό σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, άρχισε να βγαίνεις με τις κατάλληλες παρέες. Οι γνωριμίες ευνοούνται, αν είσαι κι εσύ σε ετοιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου μπορεί κάποια πράγματα να μην έχουν γίνει όπως θέλεις στη σχέση σου, αλλά μια καλή συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, κάνε λίγο υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να βρεις χρόνο για τη σχέση σου, καθώς φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει τον άνθρωπό σου με τόσα που έχεις στο μυαλό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πρέπει να αξιοποιήσεις τη γοητεία σου κατάλληλα και δε θα χάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου, ενώ αν είσαι μόνος δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/09

Σχετικά άρθρα