Ομηρία στη Λαμία: «Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

Συγκλονίζει η υπόθεση ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας από 34χρονο Λαμιώτη που αποκαλύφθηκε την περασμένη Κυριακή. Την ίδια ώρα νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στις 11:30 το πρωί της Τρίτης 18/9, ο 34χρονος και η 24χρονη φίλη με την οποία συζεί, θα περάσουν ξανά την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας που κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του την 40χρονη Γαλλίδα και η φίλη του με την οποία συζεί. Ο 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής και η 24χρονη φίλη του θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 40χρονης Γαλλίδας,  όταν από το σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου έφτασαν στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας, ο 34χρονος την έδεσε τη φίμωσε την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και της είπε «Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Δημήτρης Κρούπης, δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την υπόθεση λέγοντας πως υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι μεταξύ δύο συντρόφων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι δυο τους όμως δεν ήταν άγνωστοι. Πριν 4 χρόνια, η 40χρονη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα. Είχε ερωτευθεί τον δράστη και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα την είχε φιλοξενήσει για λίγο. Όταν γύρισε στη Γαλλία διατήρησαν επαφή μέσω facebook. Όμως μετά ήρθε ο χωρισμός.

Ο 34χρονος κατάφερε να την κερδίσει πάλι μέσω  facebook. Έτσι εκείνη αποφάσισε να ξαναέρθει στη Λαμία, χωρίς να υποψιάζεται την κόλαση που θα ακολουθούσε. Όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας την πήρε από σταθμό στο Λινακοκλάδι. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι όμως την έδεσε και τη φίμωσε όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

Μέσα σε εκείνο το δωμάτιο την κρατούσε κλειδωμένη μακριά από το φως του ηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να είπε: «Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στην Ευρώπη, για να κάνει η γυναίκα ότι της ζητήσεις».

Ωστόσο, η 40χρονη φαίνεται πως τον έπεισε να τη λύσει. Έτσι όταν εκείνος έλειπε κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στη Γαλλία οι οποίοι απευθυνθήκαν στο προξενείο.  Η Iντεροπόλ ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο μαζί με την 24χρονη σύντροφο του η οποία ζούσε στο σπίτι μαζί του.

Οι αστυνομικοί στη Λαμία έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και βρήκαν μέσα τη 40χρονη Γαλλίδα την οποία και αναζητούσε η Ιντερπόλ, το περασμένο Σάββατο.  Στο πάτωμα, υπήρχαν πλαστικοί σφιγκτήρες και μονωτικές ταινίες.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα