Τι ακριβώς σκέφτεται μια γυναίκα όταν κάνει σεξ;

Επειδή η γυναίκα είναι ως γνωστόν «εγκεφαλικό πλάσμα», σύμφωνα με τους ειδικούς ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ,  ο εγκέφαλός της όχι απλά δουλεύει, αλλά λόγω των έντονων στιγμών απόλαυσης και ηδονής όλα τα αισθητήρια νεύρα είναι «στο κόκκινο».

Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σου δουλεύει στο φουλ και όσο να’ ναι υπάρχουν ορισμένες κλασικές απορίες που περνάνε από το μυαλό σου.

Όπως, λοιπόν, επισημαίνουν οι ειδικοί αλλά και βάσει μαρτυριών, κάποιες βασικές σκέψεις/απορίες περνάνε πάντα από το μυαλό όλων των γυναικών, ειδικά σε στιγμές που μπορεί το σεξ να… τραβάει λίγο περισσότερο από όσο υπολόγιζαν, αλλά και γενικότερα στις σεξουαλικές τους συνευρέσεις.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι αυτές:

Μήπως να κλείσουμε το φως;

Είναι μια από τις πιο διαχρονικές σκέψεις που κάνουν οι γυναίκες όταν όλα είναι έτοιμα για να κάνουν σεξ. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί η σκέψη αυτή πηγάζει από την κλασική ανασφάλεια της γυναίκας, άσχετα αν είναι η πρώτη ή η χιλιοστή φορά που κάνει σεξ με τον συγκεκριμένο σύντροφο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συστήνουν ότι καλό θα είναι να αγαπήσετε το σώμα σας έτσι ακριβώς όπως είναι, γιατί στο κάτω – κάτω «ουδείς τέλειος»!

Θα κρατήσει η σχέση μας;

Εάν είναι το πρώτο ή ένα από τα πρώτα ραντεβού, το άγχος σου στρέφεται κυρίως στο μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης που έχεις μόλις συνάψει. Λόγω του ότι υποσυνείδητα μια γυναίκα ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε οικογένεια και να έχει σταθερότητα στη ζωή της, η σκέψη αυτή γίνεται αυτόματα, ειδικά στην περίπτωση που ο σύντροφός της τυχαίνει να πληροί πολλά από τα κριτήρια που θέτει για μια μόνιμη σχέση.

Θα είναι καλός πατέρας;

Για να φτάσει στο κρεβάτι με έναν άνδρα μια γυναίκα, συνήθως – αν και δεν το αντιλαμβάνεται – της ξυπνά το λεγόμενο μητρικό ένστικτο. Έτσι, μπαίνει στη διαδικασία να φανταστεί τον εαυτό της μαζί του, έχοντας φυσικά τα δικά της παιδιά.

Έκλεισα τον θερμοσίφωνα;

Στην περίπτωση αυτή, μάλλον δεν περνάς καλά μαζί του και ουσιαστικά δεν βλέπεις την ώρα να φύγεις από το κρεβάτι με τον συγκεκριμένο παρτενέρ. Λογικό είναι να σκέφτεσαι διάφορα άσχετα πράγματα μιας και η υπόθεση «οργασμός» είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχαστεί με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από gurl.com

 

Σχετικά άρθρα