Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τι είπε για τη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της με το Bake Off, για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο People για όλα.

Πριν από δύο μήνες ο Πάνος Βλάχος έδωσε συνέντευξη στη Σόνια Καζόνι, τη διευθύντρια του People, στην οποία σε χαρακτήρισε ως «τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου». Θεωρείς ότι η κοινή σας εμπειρία στο εξωτερικό χαλύβδωσε τη σχέση σας;

Ναι, όσο πιο έντονες καταστάσεις ζεις με κάποια άτομα…

Είναι και ένα crash test αυτό για τη σχέση…

Όχι μόνο αυτό. Γενικώς, το να βγαίνεις από την ασφάλειά σου με ένα δικό σου άνθρωπο σίγουρα ενισχύει τη σχέση, το πόσο καλά γνωρίζεσαι. Εγώ η ίδια με την εμπειρία της Αμερικής έμαθα πράγματα για μένα. Γιατί στην Ελλάδα δεν είχε τύχει να εκτεθώ σε κάποιες καταστάσεις, οπότε όταν δοκιμάστηκα, ανέλυσα τι μου άρεσε και τι όχι στη διαχείριση που έκανα. Έτσι, όσοι είναι παρόντες όταν εσύ δοκιμάζεις τα όριά σου σε μαθαίνουν καλύτερα. Αν σε βοηθήσουν, γίνονται ακόμη πιο σημαντικοί για σένα. Οπότε ναι, ισχύει πως μια σχέση μπορεί να δυναμώσει όταν βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσης.

Με όλη αυτή τη δημοσιότητα, μάλλον λειτούργησε καλά το γεγονός πως ήσασταν πλέον πολύ μακριά για να βλέπετε τη ζωή σας κρεμασμένη στα περίπτερα.

Δεν ένιωσα ποτέ πως η ζωή μας ήταν κρεμασμένη στα περίπτερα. Όσο περνάει από το χέρι μου, δεν θέλω να συμβαίνει αυτό. Τώρα, αν θέλει ο καθένας να γράφει οτιδήποτε του έρχεται, ας τα γράφει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν έψαξα ποτέ στα περίπτερα για να δω αν έχουν γράψει κάτι για μένα. Αυτά που έχω πει είναι όσα συμβαίνουν, από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί. Όταν για δύο χρόνια δεν έχω μιλήσει εγώ η ίδια για τη ζωή μου, τότε όσα γράφονται μπορεί να είναι και ό,τι πιο «αυθαίρετο» υπάρχει.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα