Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Επιστρέφει τελικά στη «Μουρμούρα»;

Η φετινή «Μουρμούρα» αλλάζει για τα καλά, καθώς ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς «σπάει». Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχωρεί στην 6η σεζόν της κωμικής σειράς του Alpha και τη θέση της στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη παίρνει η Κλέλια Ρένεση.

«Η Μαρίνα θα φύγει στο Ντουμπάι, γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί. Χωρίζουν, αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον.», είχε εξομολογηθεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του.

Όπως φαίνεται όμως, η ηθοποιός αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και αυτή τη σεζόν στη σειρά. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MYtv και του Παναγιώτη Μουλόπουλου ωστόσο, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ενδέχεται να επιστρέψει ξανά στη Μουρμούρα.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι, προκειμένου να κάνει guest εμφάνιση σε κάποια επεισόδια της σειράς, βοηθώντας έτσι την ομαλή εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και τονώνοντας τον ενδιαφέρον του κοινού. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει σε θετικό κλίμα.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα