Ζακ Κωστόπουλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές, σύμφωνα με την έκθεσή τους.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν μπορεί να καταλήξει με ακρίβεια στον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος μετά την απόπειρα ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Οι ιατροδικαστές Καλογριάς και Τσαντίλης (τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας) δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το αίτιο θανάτου κατά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησαν και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Νωρίτερα το boro.gr έγραφε: 

Σήμερα είναι πιθανό να ανακοινωθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του 33χρονου, που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην Ομόνοια.

Η αστυνομία αναμένει το ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα.

Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα